5053873217 [email protected]

Yılmaz Erdoğan’ın yeni filmi Kelebeğin Rüyası filminin galasını kaçırıyorum diye üzülmeyin! Canlı yayınlanacak olan gala hem ekranda hem sosyal medyada canlı olarak yayınlanacak.

Galada davetliler, yol boyunca gökyüzünü aydınlatan 40 projektör eşliğinde kırmızı halıda yürüyecek. VIP konukları taşıyan otomobiller de kırmızı halı kaplı sokaklarda ilerleyecek. 300 gazeteci akredite oldu. Davet, NTV’de canlı olarak yayınlanacak. 36 kişilik sosyal medya ekibi, sanal alemden canlı yayın yapacak.

Organizasyonu BKM Genel Müdür Yardımcısı Gülçin Salacan, 150 kişilik ekiple yürütecek. Filmin bir sahnesinden alıntı yapılacak olan dekorda, şairler tarafından duvarlara yazılan şiirler, gala salonundaki kolonları süsleyecek. Belçim Bilgin, İstanbul’dan sonra Londra, Berlin, Dubai ve Los Angeles’ta düzenlenecek galalarda giyeceği kıyafetleri özenle seçti. Dünyaca ünlü modaevlerinin tasarımlarına göz atan Bilgin, 5 gösterim için yedekleriyle 10 kostüm hazırlattı. Türk tasarımcıların parçaları da var, Dolce Gabbana tasarımlar da.