5053873217 [email protected]

Oyuncular Tiyatro Grubu Onat Kutlar’ın “Bahar İsyancıdır” adlı denemesini “Onat Kutlar Senfonisi- Bahar İsyancıdır” adıyla oyunlaştırarak 2012-2013 Tiyatro Sezonu için hazırlayan Oyuncular Tiyatro Grubu, Cem Safran sahnesindeki son oyunlarını oynuyor.

 

Oyuncular Tiyatro Grubu tiyatroya ve Cem Safran Sahnesi’ne “Onat Kutlar Senfonisi- Bahar İsyancıdır”adlı oyunla veda ediyor. Kentsel dönüşüm adıyla Beyoğlu’nun yeniden yapılandırılması sürecinde birçok tiyatro sahnesi gibi Oyuncular Tiyatro Grubu Cem Safran Sahnesi de Rumeli Han’ın otele dönüştürülmesi projesiyle kapatılıyor.Son yedi oyun Mart sonuna kadar her Cuma saat 20.30 da seyirci ile buluşacak.

Oyuncular Tiyatro Grubu’nun oyunu “Onat Kutlar Senfonisi- Bahar İsyancıdır” Onat Kutlar’ın imge yüklü, şiirsel ve çok katmanlı dilinden yola çıkarak, beden dili ve hareketin ön planda olduğu bir anlayışla sahnelenmekte. Oyun, gelecek ve ütopyalarımızla aramızda duran ‘Duvar’ ve ‘İsyan’ kavramları üzerine odaklanmakta.

Yönetmenliğini Selma Köksal ve İpek Değer’in üstlendiği oyunun müzik tasarımı İlker Görgülü’ye, vokaller Özge Denizci’ye, koreografi İpek Değer’e, ışık tasarım Kamil Fırat’a, kostüm tasarımı Zulal Güler’e ait. Oyunda Sevi Algan, Kaan Erten, Duygu Yılancı, Gülsün Odabaş, Berk Bülbül rol alıyor.

Oyun; 15,22 Şubat Cuma , 1,8,15,22 ve 29 Mart Cuma tarihlerinde Saat 20.30 da Oyuncular Tiyatro Grubu Cem Safran Sahnesi’nde (Beyoğlu İstiklal Caddesi Rumeli Han 48/4) seyredilebilir.

28 Mart Perşembe 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayasıyla ücretsiz oyundur.