5053873217 [email protected]

Bu yıl Panama’da yapılacak olan Survior’ın en dikkat çeken ismi Hüsrev Gerede’nin torunu, 4 çocuk annesi sosyetik fotağrafçı Bennu Gerede, Survivor’a katılmaktaki amacını açıkladı: “Survivor’a birinci olmaya değil, arınmaya, kendimle baş başa kalmaya gidiyorum. Ruhumu, kendimi dinleyeceğim, arınacağım”.

Milyonları ekrana kilitleyen ve her yıl 3 ay boyunca adeta onunla yatıp onunla kalktığımız Survivor için geri sayım başladı. Çekimler 15 Mart’ta start alacak.

Acun Ilıcalı’nın, “Hayal ettiğimiz herkesle anlaştık” dediği Ünlüler Takımı’nda bugüne kadar 7 kişi açıklandı. Geriye sadece 3 kişi kaldı. Doğukan Manço, Cengiz Coşkun, Dağhan Külegeç, Irmak Atuk, Ümit Karan, Larissa Gacemer ve Bennu Gerede, Panama’ya gidecek isimler arasına adlarını yazdırdı.

Bu isimler arasından gerek Atatürk’ün silah arkadaşı Hüsrev Gerede’nin torunu kimliğini taşıması, gerek 4 çocuklu bir anne oluşu, gerekse de sıra dışı yaşamıyla sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede’nin ismi bir adım öne çıktı. Yarışmadaki performansı en çok merak edilen isim şüphesiz o. 4 çocuğu olmasına rağmen fiziğiyle göz dolduran 42 yaşındaki Gerede ile Survivor macerasını konuşmak üzere Teşvikiye’de dedesinin adını taşıyan caddedeki evinde buluştuk. Biz merak ettiklerimiz sorduk, o da içtenlikle yanıtladı…

Survivor’ı daha önce takip ediyor muydunuz?

Pek fazla takip ettiğim söylenemez. Çocuklar izliyordu, ben de arada görüyordum. Issız ada, ekip konsepti, orada karşılaşacağım zorluklar beni heyecanlandırıyordu. Zaten bir Peru deneyimi de yaşamıştım Amazonlar’da.

Zorlu doğa koşullarına uzak değilsiniz yani?

Aslında oranın Survivor’la hiç alakası yok. Ama sonuçta orada da elektrik yok, sabahın köründe kalkıyorsun, öğlen 2’den sonra yemek yenmiyor sabaha kadar. Şampuan, diş macunu kullanamıyorsun. Herhangi bir madde süremiyorsun vücuduna. Ufak çaplı bir Survivor deneyimi.

Ufak çaplı bir deneyim de olsa diğer yarışmacılara kıyasla Survivor’a en hazır yarışmacı sizsiniz diyebiliriz…

Açlık dışında en hazır yarışmacı benim diyebilirim. Yıllardır spor yaptığım için de kendimi Survivor’a yakın hissediyorum. Ama en zor şey, galiba doğaya karşı verilen mücadeleden çok, oradaki insanlar birlikte olmak olacak. Gruplaşmalar, tartışmalar, polemikler bana göre değil. Ben daha çok sakin ve huzurlu ortam seven bir insanım.

(www.Acunn.com)