5053873217 [email protected]

Mehmet Ali Erbil doğum gününü önceki gece Nanna’da kutladı. Menajeri ve yakın arkadaşı Stelyo Pipis ve dostlarıyla Türk Müziği solisti Gökhan Sezen’i dinleyerek geç saatlere kadar eğlenen ünlü sunucu, yaptığı esprilerle de çevresini kahkahalara boğdu.

Oldukça keyifli olan ve Gökhan Sezen’in şarkılarına sık sık eşlik eden Erbil’in masasında, Saner Ayar, Hakan Akkaya, Özgür Aras, Stelyo Pipis, Gani Müjde gibi seçkin isimler vardı. Erbil doğum gününü kutlarken, İstanbul sosyetesinin tanınmış isimlerinden Lili Garih de kalabalık hanım arkadaş gurubuyla Nanna’da bulunuyordu. Garih ve arkadaşlarının masasına da giderek şakalaşan Erbil, kendisiyle dans etmek isteyen bir bayan hayranını da kırmayarak dans etti.

1957 doğumlu olan ve 56’ıncı doğum gününü kutlayan Mehmet Ali Erbil çıkışta habercilerin sorusu üzerine yaşını bir yaş küçülterek, “55 yaşına girdim” dedi.

Erbil konuşmasını şöyle sürdürdü: “Dostlarım süpriz bir doğum günü partisi düzenlemiş hep beraber eğlendik. 55 yaşına girdim. Pastayı üflerken çocuklarımın sağlığını diledim” dedi.