5053873217 [email protected]

Emre Altuğ, Sevgililer Günü’nde hayranlarına konser vermek için Marmara Forum’daydı. Sahneye motosikletle çıkarak büyük bir şova imza atan Emre Altuğ, elindeki gülleri güzel eşi Çağla Şıkel, Altuğ’a doğru atarak aşklarının hala ilk günkü gibi olduğunu gözler önüne serdi.

Konser alanını hınca hınç dolduran ziyaretçiler, Emre Altuğ’un şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Marmara Forum Facebook sayfasından yapılan yarışmayı kazanan 50 Emre Altuğ hayranı imzalı albüm kazandı.

Konsere motorsiklet üzerinde çıkan Emre Altuğ, konser boyunca bir an bile enerjisini kaybetmedi. Konser öncesi yapılan basın toplantısında Emre Altuğ; “Sevgililere, aşıklara sorsanız onları en çok ne mutlu eder diye hep farklı cevaplar alırsınız. Ama bence insanların aşklarını birbirine en güzel anlatan yollardan biri müziktir. En mutlu anımıza ortak olan, bazen yüzümüzü güldüren, bizi eğlendiren bazen de hüzünlü anlarımızda dert ortağımız olan. Ben müzik yaşantım boyunca insanlara şarkılarımda bu duyguları vermeye, hissettirmeye çalıştım. Böyle bir günde bu duyguları onlarla birlikte paylaşıyor olabilmenin mutluluğu tarif edilemez” dedi.

9 Şubat 2013 Cumartesi günü Marmara Forum’da gerçekleşen Emre Altuğ Sevgililer Günü konserinde Çağla Şıkel Altuğ, KAÇUV ( Kanserli Çocuklara Umut Vakfı)’lu çocukları yalnız bırakmayarak “Umut Kumbarası“ sosyal sorumluluk projesine destek oldu. Çağla Şıkel Altuğ KAÇUV’lu çocuklar için dev oyuncak kumbarası “Umut Kumbarası”’na KAÇUV Genel Sekreteri Gözde Kaymaz ile birlikte satın aldığı oyuncakları bağışladı.