5053873217 [email protected]

İstanbul’un en elit eğlence mekanı ve tek gazinosu Günay’da Funda Arar fırtınası esti.
‘Hüzünlü Şarkıların Prensesi’ önceki gece Günay Restaurant’ı tıklım tıklım dolduran hayranlarını hem ağlattı, hem oynattı. Funda Arar’dan önce sahne alan ‘Türkülerin Efendisi’ Kubat ise Günay konuklarını adeta, türkülerle il il Anadolu turuna çıkardı.

Sevilen oyuncu Hakan Yılmaz da Funda Arar’ı dinlemeye, iki yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Elif Örgün ve FOX’da başlayan ‘Ali Ayşe’yi Seviyor‘ isimli yeni dizisindeki oyuncu arkadaşları ile gelmişti.

Ünlü sanatçı sahneye, modacı kız kardeşi Fulya Arar’ın diktiği lacivert, askısız, göğüsten boyuna kolye görünümündeki Swaroski taşlarla bağlanan ve sırtında iki penceresi bulunan şık bir kostümle çıktı.
Sanatçının ikinci elbisesi ise yine kız kardeşinin kendisi için özel diktiği, straplez ve önden iki yırtmacı bulunan siyah bir sahne elbisesiydi.

“HİZMETİMİZDEN MEMNUN MUSUNUZ?”
Söylediği birbirinden güzel şarkılarla kulakların pasını silen sanatçı, üzerine yakışan, birbirinden şık elbise ve takılarıyla da gözlere hitap etmesini bildi.

Arar geçmişten günümüze albümlerindeki şarkıların yanı sıra, programında bol bol Orhan Gencebay ve Sezen Aksu şarkıları seslendirdi. Kendisini dinlemeye gelenlere sık sık “Hizmetimizden memnun musunuz?” diye soran sanatçı programını ‘Funda’, ‘Funda’ tezerrühatı ve alkışlar arasında sürdürdü.

“AAAA! KANDIRDINIZ BENİ”
Programın finaline doğru bir dinleyici sanatçıdan, ‘Sigaramın Dumanına Sarsam Saklasam Seni’ isimli şarkıyı söylemesini istedi.

Bunun üzerine Funda Arar, “O şarkı repertuarımızda yok, sözlerini getirsin arkadaşlar, hepsini bilmiyorum unutabilirim” diyerek yardımcılarından istekte bulundu. Şarkıyı isteyen hayranları, “Biz biliyoruz, birlikte söyleriz” deyince, Funda Arar şarkının sözlerinin yazılı olduğu kağıdın gelmesini beklemeden şarkıya girdi.

Ne var ki istekte bulunanlar sadece nakarat bölümlerinde sanatçıya eşlik edip susunca ve Funda Arar da sözleri hatırlayamayınca şarkıya devam edemedi.

Şarkıyı bırakıp bir kahkaha atan ünlü sanatçı, ön masalardaki seyircilere dönüp, “Aaa hani birlikte söyleyecektik, kandırdınız beni, yarı yolda kaldım” diye sitem etti ve bir kahkaha daha attı.

Tam o sırada yardımcıları kulisten şarkının sözlerinin yazılı olduğu kağıdı getirdi ve Arar, şarkının tamamını alkışlar arasında yeniden söyledi.

“ÖZELLİKLE BU TÜRKÜYÜ DİNLEMEYE GELDİK”

Ardından salondaki başka bir hayran gurubu ise Funda Arar’dan, ‘Bir Çift Turna Gördüm’ isimli türküyü istedi. Türküyü isteyen hayranları şunu söylemeyi de ihmal etmediler, “Özellikle bu türküyü dinlemeye geldik.”

HAKAN YILMAZ, KIZ ARKADAŞI ELİF ÖRGÜN (2).JPG

Funda Arar, “Kubat söylemedi mi onu? Hoş geldiniz, iyi ettiniz de bu türkü de bizim repertuarımızda yok. Orkestra arkadaşlarım bilmez. Bir televizyon programında söyledim, üzerimde kaldı. Onun da sözlerini bulup getirsinler, hemen söyleyeyim.” dedi ve kulisteki yardımcılarına “BİR ÇİF TURNA ÇEEEEK” diye İbrahim Tatlıses benzeri bir ifadeyle seslendi.

Türkünün sözleri geldikten sonra da bu Yozgat türküsünü enstrümansız, çıplak sesle seslendirdi. Ve bir kere daha çok büyük alkış aldı.
Günay sahnesinde yaklaşık 2,5 saat kalan Funda Arar sahneden inerken, alkışlar devam ediyordu.