5053873217 [email protected]

İşler Güçler’in başrol oyuncuları Murat Cemcir, Ahmet Kural, Sadi Celil Cengiz, Seksenler dizisi oyuncusu Ayşe Tolga Turkcell’in yeni ve geniş kapsamlı kampanyasında rol aldı.

Turkcell’in “yüzyıllar önce insanlar Turkcell’in mobil iletişim hizmetlerinden faydalansaydı ne olurdu” konseptiyle hazırladığı kampanyanın ilk filmi bu akşam saat 21:00′de çok sayıda TV kanalında gösterilecek.  “Üç cihanda dört çeken beylik” sloganıyla dikkat çeken kampanyayı sosyal medya ve sinemada da sıkça göreceğiz.

Kampanyanın reklam ajansı Güzel Sanatlar Saatchi&Saatchi, yönetmeni Ömer Faruk Sorak. Reklam müzikleri ise Cahit Berkay ve Ömer Ahunbay’a ait. Turkcell’lioğullarında Yiğit Bey karakterini canlandıran Ahmet Kural, “Turkcell’lioğulları rahat, mutluluk içinde yaşayan bir beylik… Çekimler eğlenceliydi. Murat’ın atından biraz korktuk ama Murat maharetliymiş at binme konusunda, gayet iyi idare etti. Benim salladığım kılıç Sadi’nin kafasına değdi ama Allah’tan kafasında miğfer vardı. Miğferin gerçekten işe yaradığını da görmüş olduk” dedi. Filmde Murat Cemcir, Lokman Hekim karakterini, Sadi Celil Cengiz ise Ferhat karakterini canlandırıyor.