5053873217 [email protected]

Ahmet Özhan’ın 26 yıllık eşi Hatice Özhan’a 2 milyon TL verip boşanmayı kabul etmesinin altından mahkemeye sunulan sadakatsizlik belgesi çıktı

Türk sanat müziğin ünlü ismi Ahmet Özhan’ın 26 yıllık eşi Hatice Özhan’a geçen haziran ayında açtığı ve çekişmeli olarak süren boşanma davasının aniden sonuçlanmasının nedeni ortaya çıktı. Kadıköy 2. Aile Mahkemesi’nde haftabaşı görülen duruşmaya “Eşim beni Filiz Akbulut ile aldatıyor” diyen Hatice Özhan, Ahmet Özhan ve avukatları katıldı. Taraflar yaptıkları boşanma protokolünü mahkemeye sundu. Buna göre Ahmet Özhan eşine Caddebostan’daki evin satışından elde edilen 2 milyon 100 bin doların yarısını ve 250 bin dolar da manevi tazminat vermeyi yani toplam 2 milyon TL ödemeyi kabul etti.

Gözlerden uzak tatil
Başından beri eşinin sadakatsizlik iddialarını reddeden ve yaptığı yazılı açıklamada “Hatice Hanım dengesini ve kontrolünü kaybetmiştir, hezeyan içindedir. Bunu yapmasının yegane sebebi, Filiz Hanım ile hukuki mücadelesinde ortaya attığı aldatma dahil iddiaların hiçbirini belgeleyemediğinden, gazete haberlerini sözde delil olarak yargı mercilerine sunmak ve bir netice elde edebilmektir” diyen Ahmet Özhan’ın boşanmak için bir anda 2 milyon TL’yi gözden çıkarmasının nedeninin Hatice Özhan’ın avukatı Gözde Egemen’in mahkemeye sunduğu otel kayıtları olduğu ortaya çıktı.