5053873217 [email protected]

Acunn.com sitesinde köşe yazılarına devam eden Hülya Avşar ilginç bir yazıya imza attı.

Bakanların değiştiğini yeni öğrendiğini yazan Hülya Avşar, kelime oyunlarıyla yaptığı kötü esprilerin -en amiyane tabirle- dibine vurdu. “Bakan neye bakar ki, kaymak (!) bizim genetiğimizde var” tarzı bir yazı yazan Avşar, herkesin hayran olduğu zekasıyla çelişti.

İşte Avşar’ın o yazısı:

PARDON BAKANIM :)))
Çekimlerdi, gripti derken! olan bitenden uzak kalmışım. Meğer bakanlarımız değişmiş. İnanın sebebini hiç merak etmedim! İşin aslına bakarsanız bakanlarımızın da neye baktıklarını da anlamış değilim! Bu sebepten fark etmez kimin ne bakanı olduğu…

“SPOR BAKANI NE İŞ YAPAR?”
Mesela spor bakanı ne iş yapar, inanın bilmiyorum. Ya da ne yapmışlar güreşin – koşunun dışında öne çıkan bir sporcumuz mu var? Aslında her spor dalında bir sürü aslan gibi sporcumuz var, tek ihtiyaçları yurtdışı yarışları, turnuvalarına katılıp, kendilerini geliştirmek ve iyi koçlarla çalışmak.

“SPOR BAKANI ARAYIP SORMADI”
Her şey bir yere, on iki yıldır hiç vazifem olmamasına rağmen HÜLYACUP Tenis Turnuvası yaparak en iyi on tenisçiye burs veriyorum, ama bir gün bir spor bakanı merak edip sormadı bile… On iki yılda bir tek dönemin bakanı HÜLYACUP’a gelmişti, o da yarım saat havasını atıp gitmiştir. Ne bir soru, ne bir ilgi, hele sporcularımızı merak etmek mi? İhtiyaçları var mı diye sormak mı? Nerdeeeeee!

“CAHİLLİĞİME VERİN”
Ciddi soruyorum bakanlar neye bakar? Cahilliğime verin. Mesela bildim bileli şu telif hakları meselesi vardır. Üstelik en önemli sorunlardan bir tanesi eeeeee! Noldu hiiiiiiiiiç. Banane bakan değişmiş değişse n’olur değişmese n’olur! Hakikaten bakanlar neye bakar?!