5053873217 [email protected]

Benim İçin Üzülme dizisinde güzel oyuncu Fulya Zenginer’in canlandırdığı Buke, dizinin takipçileri tarafından çok sevildi. Çaresiz ve istenmeyen gelin Buke’ye hem Karadenizliler hem de Karslılar sahip çıktı.

Dizide istenmeyen gelin olan Buke’ye yapılanlara sosyal medya üzerinden tepki gösteren izleyiciler, bununla da yetinmeyip zaman zaman sete giderek Buke’ye sevgi gösterisinde bulunuyorlar. Karadenizli bayanlar kendi elleriyle yaptıkları yazmaları Zenginer’e hediye ederken, Karslı genç kızlar ise genç oyuncuyla fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

Kars’ın Başgedik Köyünün yatılı bölge okulunun öğrencileri, Kars çekimleri boyunca yemeklerini okulun yemekhanesinde yiyen set ekibi ve oyuncuların etrafını sardı. Fulya Zenginer’e tezahüratlarda bulunan öğrenciler, genç oyuncuyla fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Gördüğü sevgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen ve herkesle tek tek ilgilenip, fotoğraf çektiren Zenginer “ Herkese çok teşekkür ediyorum.Bir oyuncu için bu kadar sevilmek, paha biçilemez bir değer.Karadeniz’de aldığım el emeği göz nuru yazmalar ve Kars’taki güler yüzler, sevginin bir işareti.”dedi.