5053873217 [email protected]

Alişan Tolga Karel tartışmasının fitilini Alişan “İyi oyuncu-özel hayat” yorumuyla ateşlemişti. Tolga Karel ise  “Cahil Alişan lahmacunu iyi yer” sözüyle türkücüye cevap hakkı doğurdu.

Ancak son raundu Alişan aldı: “Ona kemer takacağım.”

Dün ekrana veda eden “Alişan ile Sevcan” adlı programın veda yemeği Akaretler’de bulunan Kalamata Meyhanesi’nde yapıldı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı Alişan, Tolga Karel’in kendisi ile ilgili açıklamalarına cevap vermeyi ihmal etmedi. Konu ile ilgili üzüntüsünü belirten şarkıcı, “Ben Tolga’ya ithamda bulunmadım. İyi oyuncunun özel hayatına dikkat etmesi gerektiğini söyledim” diyerek yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak istedi.

KAREL’İN “Cahil Alişan, lahmacunu iyi yer” sözlerine ise esprili bir yanıt veren Alişan “Lahmacun yararlıdır. Bir ara yanıma gelsin de, ona lahmacun ısmarlıyayım” dedi. Oldukça neşeli olan Alişan, esprili bir dille geçtiğimiz sene eşini aldatırken kamerelara yakalanan Tolga Karel’i eleştirdi. Belinden düşen pantolonuyla hafızalara kazınan Karel’e gönderme yapan Alişan, “Bir ara ona kemer alıp takacağım. Güzel bir hediye olur bence” diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.