5053873217 [email protected]

15 Şubat’ta Günay da sahne alacak olan Adnan Şenses, sahneleri çok özlediğini söyledi. Sanatçı konser verebilmek için doktorundan izin aldı.

Türk müziğinin yaşayan efsanesi Adnan Şenses’e Etiler Akmerkez’e girerken rastladık. 15 Şubat’ta Günay da sahne alacağını söyleyenŞenses, Sezen Aksu ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da konserine katılacağını belirterek sahneleri çok özlediğini söyledi. 6 şarkılık single’ının lansman konseri olacağını söyleyen Şenses, A’dan Z’ye kontrolden geçerek doktorundan sahne için aldığını söyledi.

Şenses; “Doktorlar izin vermeden önce raporlarıma baktılar, ayın 1’inde ve 2’sinde efor testi de yapacaklar. Bu efor testinden olumlu cevap geleceğini tahmin ediyorum çünkü son gelen raporlarım çok güzel. Sağlığımla ilgili herşeyim çok iyi… Ayın 15’inde ki Günay konserim için doktorumdan izin aldım. Sahneleri ve müziği çok özledim çocuklar, kelimelerle anlatmam imkansız… Geceye Sezen Aksu, Aziz Yıldırım ve Selçuk Ural da gelecek. Alta kadromda sevgili Zerrin Özer ve oryantal Didem var.” dedi.

Eski gazino günlerini çok aradığını belirten AdnanŞenses, “Olay maddi değil, tamamen müzik hobimi gidereyim diye yalnızca bir akşam sahneye çıkacağım” dedi.