5053873217 [email protected]

Benim İçin Üzülme ekibi, günlerdir Kars’ta, -30 derecede çekimlere devam ediyor. Hava koşullarının kötü olması, hem oyunculara hem de set ekibine zor anlar yaşatıyor.

Laz genci ile Kürt kızının zorluklarla dolu aşkını anlatan dizinin, Kars sahneleri için günlerdir karla ve soğuk havayla mücadele eden ekip, -30 derecede hemen her gün 12 saat çalışıyor.

Telefonları ve arabaları bile donduran soğuk ile mücadele etmek için çekimler sırasında termal içlikler ve kar pantolon giyen set ekibi ve oyuncular, sahne aralarında ise ısınmak için karavanlarına ya da dış mekanda kurulan elektrikli sobaların başına koşuyorlar.

Benim İçin Üzülme’nin başrol oyuncularından Fulya Zenginer, soğukla mücadele etmek için sıcak su torbasını ve kulaklıklarını yanından ayırmıyor.

Dizinin Harun’u genç oyuncu Eren Hacısalihoğlu ise, karların üzerinde yatmak zorunda olduğu ve çekimleri 5 saat süren sahne için “ Soğuk bir yana, karın üzerine yattığım için birkaç saat sonra yüzümü hissetmemeye başladım. Her sahne arasında yüzümdeki karları temizleyip, battaniyelerle vücut ısımı yükseltmeye çalıştık. Ama bu soğuğa hiçbir şey fayda etmiyor.” Dedi