5053873217 [email protected]

Taş Mektep filminin başrol oyuncusu Ayça Varlıer, Elif adlı albümüyle de gündemde. Elif, Varlıer’in bugüne kadar bilinmeyen yeteneğini ortaya koyuyor

Oyuncu Ayça Varlıer ilk solo albümü ‘Elif’le müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Varlıer, TMC Müzik’ten şubat ayında çıkacak albümündeki ‘Kumdan Kale’ şarkısına Gökhan Palas’ın yönetmenliğinde klip çekti. Albüm heyecanı taşıyan Ayça Varlıer bir yandan Taş Mektep filminin vizyona girmesi için gün sayıyor. Taş Mektep 15 Şubat’ta vizyona girecek.

MÜZİK HAYALİ HİÇ BİTMEDİ

Bugüne kadar sinema ve tiyatro oyunlarının yanı sıra müzikallerde de rol alan Ayça Varlıer sadece özel gecelerde sahneye çıkıyor ve caz parçaları seslendiriyordu. İlk solo albümünde Ayça Varlıer’in beş bestesi yer alıyor. Albümde biri versiyon olmak üzere 8 şarkı yer alıyor. Mehmet Teoman, Müfide İnselel, Eylem Pelit, Cenk Taşkan ve Figen Şakacı’nın imzası bulunan şarkılarla birlikte Ayça Varlıer’in de 5 bestesi var. Unutulmaz klasiklerden ‘Beni Benimle Bırak’ adlı şarkıyı da seslendiren Ayça Varlıer’e bu şarkıda Yaşar eşlik ediyor. Ayça Varlıer bu zamana kadar ne kadar oyuncu olarak tanınsa da, 16 yaşından beri müziğin içinde olduğunu ve müziğin hayalini de hep içinde yaşattığını söylüyor.