5053873217 [email protected]

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması ilginç yetenekleri ekrana getirmeye devam ediyor. İşitme engelli Bulgaristanlı Rosita yaptığı dansla herkesi şaşırttı.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Yetenek Sizsiniz Türkiye’de dün gece duygu dolu anlar yaşandı. Bulgaristan’dan gelen işitme engelli Rosita ikinci turda yarıştı. Bulgar bir tercümanıyla yarışmaya gelen Rosita’yı bir de Bulgarca ve Türkçe bilen bir gitarist yardımıyla jüriyle iletişim kurdu.

Engel tanımayan dans aşkını milyonların gözü önünde sergileyen Rosita, jüri üyelerinin yanı sıra tüm stüdyodakileri kendine hayran bıraktı. Annesinin Türk olduğunu söyleyen Rosita, Türk adının da Şefiye olduğunu söyledi.

Gülümsemesi ve güzelliğiyle izleyenlerin gönlünde taht kuran genç yarışmacı ilk turdan sonra jüriyi çok sevdiğini ikinci turda yarışmanın kendisini mutlu ettiğini tercümanı aracılığıyla anlattı. İşaret diliyle konuşan Rosita’ya Acun Ilıcalı’da “Seni çok seviyoruz. Çok güleryüzlüsün” dedi. Salondaki izleyicilerden yüzde 66 oy oranı alan Rosita yarı finale kalamadı.