5053873217 [email protected]

28 Aralık’ta doğum yaptığını duyuran ancak sonra olayın şaka olduğu anlaşılan Shakira, doğuma günler kala futbolcu sevgilisiyle hamilelik pozu verd

Siyah beyaz fotoğrafta Shakira bikini üstü giydi ve göbeğini açıkta bıraktı. Ünlü şarkıcının futbolcu sevgilisi Gerard Pique ise üstsüz objektif karşısına geçti. Pique bir eliyle Shakira’ya sarılırken, diğer eliyle de bebeği tuttu. Fotoğrafı Facebook’ta paylaşan Shakira, ‘Noel’den önce’ çekildiği notunu da düştü.

Ünlü şarkıcı bebeğinin ilk partisini de UNICEF yararına sanal bir kermese dönüştürdü. The Sun gazetesinin haberine göre, Shakira’nın internet sitesinde sanal bir oturma odası oluşturulacak ve bebek için gelen tüm hediyeler burada satışa çıkarılacak. Elde edilecek gelir ise UNICEF’e bağışlanacak.

Shakira’nın sevgilisi Gerard Pique 28 Aralık’ta bebeklerinin dünyaya geldiğini açıklamıştı. Fakat açıklamanın doğru olmadığı ortaya çıkmıştı. Pique, 28 Aralık tarihinin İspanyolların şaka günü olması nedeniyle hayranları şaşırtacak bir mesaj attığını itiraf etmişti.