5053873217 [email protected]

Dünyanın en çok takip edilen ekonomi kanallarından Bloomberg, internet sitesinde Twitter’ın dünyadaki yükselişini haber yaptı. Murat Boz’u ise örnek gösterdi

Twitter’ın Türkiye, Ortadoğu, Güney Amerika ve Asya’da hızla yükselişte olduğunun altının çizildiği haberde, popçu Murat Boz örnek gösterildi. Haberde, Murat Boz için “Türk pop yıldızı Murat Boz’un Twitter’daki takipçi sayısının 2 milyona yaklaşması, Twitter’ın ne kadar büyüdüğüne yönelik bir işarettir” denildi. Murat Boz’un Twitter’da 1 milyon 952 bin takipçisi var.

Dünya çapında yükselen değer olarak gösterilen Murat Boz, son zamanlarda uluslararası çapta en dikkat çeken isimlerden oldu. Yetenek avcısı olan, aynı zamanda Pepsi’nin Global Pazarlama Başkanı Frank Cooper da geçtiğimiz Kasım ayında Türkiye’ye gelip Murat Boz’la görüşmüştü. Kanye West, Quenn, Madonna gibi birçok ünlüyle milyon dolarlık anlaşmalar yapan Cooper’la Murat Boz’un görüşmesi, uluslararası bir yıldız olması yönünde atılan önemli adım olarak değerlendirilmişti.