5053873217 [email protected]

Beyazıt Öztürk 20 yılı aşkın süredir devam eden kariyerindeki en büyük rakibi Okan Bayülgen’e seslendi: Acilen televizyona dön!

Fresh Mesh 2013 konferansı Acun Ilıcalı ve Beyazıt Öztürk’ün söyleşisiyle açıldı. CNN Türk’te canlı olarak yayınlanan konferansta iki ünlü televizyoncu önemli açıklamalarda bulundu.

Ebru Baki’nin sorularını yanıtlayan Beyazıt Öztürk, ‘Ne kadar kazanıyorsunuz?’ sorusuna ilginç bir cevap verdi. Öztürk, “Bu işle ilgili kurduğum tek bir cümle vardır: Ben bu işi o kadar isteyerek yapıyorum ki başka da iş bilmiyorum. Ben bu işi kanal bana para vermese de yapacağım. Yarın bana gel toplantı var, ‘Bitiriyoruz’ deseler, ne yapacağım ‘Parasız devam edelim’ diye teklif sunacağım” dedi. Acun Ilıcalı ise bir televizyoncunun gelirinin ülke ekonomisiyle ilgili olduğunu açıkladı ve şunları söyledi: “Bu işin maddi bölümü bir insanı kaç kişi seyrediyorsa onunla ölçülür. Bu iş tamamen ülke ekonomisinin büyüklüğüyle doğru orantılıdır. Avusturya’da iş yapsaydım, nüfus azlığından dolayı daha az kazanacaktım. Doktor kazandığı paranın ülkenin refahı ile doğru orantılıdır. Fakat televizyoncu bir anda kitleyle buluşur. Yani ülke ekonomisiyle alakalı olur”

Acun Ilıcalı televizyon dünyasıyla ilgili yorumda bulunarak, “Diziler ülkede trend oldu. Bugün yapılan işlere bakınca gurur duyuyorum” diye konuştu. Beyazıt Öztürk ise geçen yıl tv8’de yayınlanan şov programını sona erdiren Okan Bayülgen’e bir çağrıda bulundu. Beyaz, “Tek olmak kötü bir şey. Örneğin Bodrum Barlar Sokağı, orada birçok bar olduğu için bu kadar ünlüdür. Bütün barları tek bir kişi işletse orası da popülerliğini kaybeder. Talk Show yapan insanların sayısının artması gerekir. Okan Bayülgen beni yaratmıştır, ben Okan Bayülgen’i yaratmışımdır. Okan’ın yeniden, Eser Yenerler’in, Ceyhun Yılmaz’ın acilen şov işine geri dönmesi lazım” dedi.