5053873217 [email protected]

O Ses Türkiye yarışmasında eleme heyecanı devam ediyor. Dün akşam yaşanan bire bir performanslarda Ayda ile Gizem’in performansı sosyal medyada büyük ses getirdi. Yemekteyiz Nil’in sesine ise dinleyenler doyamadı.

Murat Boz’un takımında olan iki müzisyenden sahnenin sahibi önce Ayda oldu. Ayda söylediği şarkıyla Hadise tarafından eleştirildi. “Sesini bu şarkıya veremedin” di,yen Hadise, ‘Sevişmeden Uyumayalım’ adlı şarkıyı söyleyen Gizem’e ise övgüler yağdırdı. Hülya Avşar da iki yarışmacıyla ilgili olumlu yorumlar yaptı fakat seçimi yapacak kişi Murat Boz’du. “Benim için en zor seçimlerden biri” diyen Murat Boz, yola Ayda ile devam etme kararı aldı.

YEMEKTEYİZ NİL BU KEZ SAHNEDE

Yarışmanın en ilginç isimlerinden biri de daha önce Yemekteyiz’e katılan Nil Karataşoğlu oldu. Karataşoğlu, kemanıyla çıktığı sahnede Yalnızlık Senfonisi adlı parçayı okudu. Daha önce Sertab Erener’in seslendirdiği ve sözü müziği Sezen Aksu’ya ait olan parça Nil Karataşoğlu’nun seçilmesini sağladı. Karataşoğlu’nun performansından sonra seyircinin yoğun isteği üzerine genç müzisyen yayında keman çaldı. Yarışmada Murat Boz ve Hülya Avşar’ın takımında 6 aday kaldı. Hadise ve Hülya Avşar’ın takımlarında hala 12 kişi bulunuyor.