5053873217 [email protected]

Pargalı İbrahim bu akşam yayınlanan bölümle Muhteşem Yüzyıl’dan ayrılıyor. Dizinin oyuncuları, Pargalı’nın değil, Okan Yalabık’ın yasını tutuyor

Balkan aksanı, Sultan Süleyman’a olan sadakati, karizması ve aşklarıyla Pargalı İbrahim Muhteşem Yüzyıl’ın en sevilen karakterlerinden biriydi. Pargalı dizisine hayat veren Okan Yalabık da 2 buçuk yıl boyunca dizideki rol arkadaşlarının sevgilisi oldu. Okan Yalabık yarın akşam yayınlanan bölümde Pargalı İbrahim’in boğularak öldürülmesiyle diziye veda edecek. Oyunculuk kariyerinde başarılı bir çalışmaya imza atan Yalabık,Muhteşem Yüzyıl defterini de böylece kapatacak. Dizinin başrol oyuncularının tek temennisi ise Okan Yalabık’la yeniden birlikte çalışmak.

Halit Ergenç- Kanuni Sultan Süleyman
Okan’la çalışmak bir oyuncu için çok büyük konfor. Çok iyi bir oyuncu… Onu çok özleyeceğim. Bir daha beraber çalışacağımız işimizi iple çekiyorum.

Mehmet Günsür – Şehzade Mustafa
Okan’ın yarattığı Pargalı İbrahim’i çok sevdim. Onu tanımadan önce de çok iyi oyuncu olduğunu düşünüyordum. Onun adına çok sevindiğim 3 nokta var; birincisi sabahları erken kalkmayacak, sakallarını kesebilecek ve ata binmeyecek. Çok keyifle çalıştık ve tabii ki özleyeceğiz.

Selma Ergeç – Hatice Sultan
Oyunculuğuyla ilham veren bir partner. Mesleğine karşı heyecanını ve tutkusunu hiçbir zaman kaybetmemesini diliyorum.

Meryem Uzerli – Hürrem Sultan
Okan’la çalışmak çok keyifliydi. Her şeyden o kadar keyif aldım ki onu çok özleyeceğim. Ayrıca onun çok ayrı ve değerli enerjisi var ve bu enerji oynarken veya bir arada olduğumuzda benim hayatıma çok büyük değer kattı. Okan’ın sanatsal anlamda oyununa hayranlık duyuyorum. İnşallah birlikte bu son projemiz olmayacak.

Nur Fettahoğlu – Mahidevran
Okan, ailemizin haylaz çocuğu… Onunla çalışmak çok keyifliydi. Partnerinin karşısındaki oyuncuya oyun vermesi çok önemlidir ve onunla çalışmak bu açıdan çok güzeldi.

Tuncel Kurtiz – Ebu Suud Efendi
Okan’ı filmleri ve bazı dizi projelerinden tanıyordum. Uzaktan çok beğendiğim bir oyuncuydu. Yakından tanıdığım zaman, birlikte oynadığım zaman bir kere daha çok değerli bir genç oyuncu olduğunu gördüm. Ben onu çok sevdim, anladığım kadarıyla o da beni sevdi.

Timur Savcı – Yapımcı
Okan ikna edilmesi zor. Ama ikna edildikten sonra müthiş işler başaran, mükemmel bir oyuncu… Hayal ettiğimden bile daha iyisini çıkardı.