5053873217 [email protected]

Benim İçin Üzülme dizisinde canlandırdığı engelli Orhan karakteri ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Ahmet Varlı’yı dizinin takipçileri hala gerçek bir engelli sanıyor.

İzleyenleri ilk bölümden itibaren hem ağlatıp hem güldüren Orhan, Benim İçin Üzülme takipçilerinin en sevdiği karakterlerden biri oldu.

Hem zihinsel hem de bedensel engeli olan Orhan’ı canlandıran genç oyuncu Ahmet Varlı’nın kim olduğu ise hala en çok tartışılan ve merak edilen konular arasında.

Sosyal medyada dizinin resmi sayfasına hemen her gün onunla ilgili mesajlar yağıyor. Birçok takipçi de engelli birine fırsat verildiği için dizinin yapımcısına teşekkür iletileri gönderiyor.

Oysa Ahmet Varlı, gerçek bir engelli değil. Ama bu rolü çok isteyen ve gerçekçi olması için çok çalışan yetenekli bir oyuncu.

Varlı,daha rol kendisine verilmeden gözlem yapmaya başlıyor, bunun için bedensel ve zihinsel engellilere eğitim veren okulları ziyaret ediyor, uzmanlara danışıyor.

Bu rolün büyük bir sorumluluk olduğunu belirten genç oyuncu, “ Orhan ile bu yolculuğa çıktığımız gün yeni biriyle tanışıyormuşçasına “Merhaba ben Ahmet.” dedim ve o da bana “Merhaba ben Orhan.” diye elini uzattı.Onunla yeni biriyle tanışıyormuş gibi tanıştım ve şimdi birlikte yürüyoruz.Onunla çok şey öğrendim.Ben böylesine önemli bir rolü layıkıyla canlandırmak için elimden geleni yapıyorum.İnsanların beni hala gerçek bir engelli sanıyor olması da, bir oyuncu olarak beni çok mutlu ediyor.” diyor.