5053873217 [email protected]

Leyla ile Mecnun bir süredir her bölümünü final tadında çekiyor.

Bu haftaki bölümde Bünyamin Süremli’den, Derya Alabora’ya,  Erwin Schrödinger’den, Ivan Pavlov’a ve Samuel Beckett’dan, 2013 model Ferdi Tayfur klibine yok yoktu.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=W3ZvdNf_fT4′]

İstanbul’daki kar tatili günlerinde çekilen dizi “Meteoroloji Esaretiéne uygun bir senaryoda çekilmiş. Medyanın meteoroloji ile ilgili felaket haberlerini Leyla Mecnun üslubu ile yorumlayan dizi yine takipçilerini mest etti.

Leyla ve Mecnun gece yarısı markette kilitli kaldılar. Sabaha kadar market ve tüketim adına bütün hayallerini gerçekleştirmek isteyen ikilinin romantizm yaşamalarına fırsat vermek istemeyen Hidayet geceye dahil oldu.

İsmail Abi ise bu hafta Yavuz ile birlikte “Reyting denekçisinde” işe başladı.

Evde yiyecek bir şey bulamayan İskender ve ekibi ise Erdal Bakkal’ın yavrusu yerine koyduğu yumurtayı yemeye yeltendilerse de Erdal Bakkal’ın “Her Gönül’de Bir Aslan Yatar’a” bağlamasından etkilenmeseler de yumurtayı Erdal Bakkal’a kaptırdılar.

Derya Alabora ise bölümün flaş konuğuydu. Resim meraklısı bir deliyi canlandıran Derya Alabora Eylül’ü kelepçeleyip kolunu kesmeye yöneldiyse de Yavuz Eylül’ü kurtararak kahramanlıklarına devam etti.