5053873217 [email protected]

Emir’in Yolu dizisinin başrol oyuncusu Gizem Karaca, yayından kaldırılan dizinin senaryosunu açıkladı.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının bugünkü konuğu olan Gizem Karaca “Benimle bir final çekilmesini isterdim. Ben Adını Feriha Koydum dizine girmedim, Emir’in Yolu’na girdim. İzleyici Emir’in Yolu’nun yeni bir dizi olduğunu anlamadı’ dedi.

’DİZİ DEVAM ETSEYDİ ÇOK GÜZEL SÜRPRİZLER OLACAKTI’
Dizinin bitmesinin kendisini üzdüğünü ifade eden Karaca, ’Biteceğini hissedemedik. Son bölümlere doğru ratingler düşmüştü, ama biz bunu hep başka bir şeylere yorduk. Dizi devam etseydi çok güzel sürprizler vardı. Yeni karakterler girecekti. İsimler belirlenmiş değildi, ama mesela Koray karakterinin çok güzel bir kuzeni geliyordu ve ortalığı karıştıracaktı, Emir ile aramıza girecekti. Güzel bir gidişat olacaktı. İlerleyen zamanlarda benim hamilelik durumum olacaktı’ şeklinde konuştu.

’ÇAĞATAY ULUSOY İLE ELEKTRİĞİMİZ TUTTU’
’Gizem Karaca, Hazal Kaya’dan hemen Sonra diziye girseydi dizinin akıbeti farklı olurdu’ şeklindeki yorumlara katıldığını da söyleyen genç oyuncu, ’Bu herkesin söylediği bir şey. Çağatay ile aramızdaki elektrik tuttu’ diye konuştu.

’ARAMIZDA İLİŞKİ YOK, ARKADAŞIZ’
Güzel oyuncu, ’Çağatay Ulusoy’la aranızda gerçekten bir elektriklenme oldu mu?’ sorusuna ise ’Bizim aramızda çok güzel bir arkadaşlık oldu. Set 7/24 ve biz başrolüz orada. Her gün çalışıyoruz, her gün beraberiz ve karşındaki partnerinle ister istemez iyi olmak zorundasın. Benim çok sıcakkanlı bir yapım vardır. Çağatay başak burcuydu, ben de başak burcuyum ve çok iyi kaynaştık. Biz sette çok eğleniyorduk. Bu yanlış anlaşılmış olabilir. Çağatay ile birbirimize el şakası da yapıyorduk. Bazı sahneleri gülmekten çekemiyorduk. Sadece Çağatay ile değil, diğer oyuncularla da böyleydik. Çünkü çok eğlenceli bir ekiptik genel olarak. Tabi aramızda iyi bir arkadaşlık oldu ama bir ilişki olmadı’ yanıtını verdi.