5053873217 [email protected]

Kurtlar Vadisi Pusu’da Necati Şaşmaz’ın balayına gitmesiyle ortaya çıkan maskeli fedai balayının sona ermesi ile Polat Alemdar’a dönüştü. Necati Şaşmaz’ın yokluğunda dublöre giydirilen maske ile durumu idare eden ekip Şaşmaz’ın dönüşü ile baş rol oyuncusuna kavuştu.

Kurtlar Vadisi’nde üç haftadır süren maskeli fedai kimliğini açıkladı. Maskenin ardındaki kişi bu hafta belli oldu.

Evlilik ve balayı nedeniyle birkaç haftadır dizide rol almayan Necati Şaşmaz için dizi yönetimi dizide böyle bir gizem kurgulamışlar. İzleyicilerin büyük kısmı maskeli fedainin Polat Alemdar olduğunu ilk andan itibaren anlasalar da, geçen haftaki bölümde Abdülhey’in maskesini indirdiği kişinin Pusat olması kafaları karıştırmıştı.

Dizinin bu haftaki bölümünün finalinde Polat Alemdar maskeli haliyle Leyla’nin karşısına çıktı. Mezalıkta Polat’ın mezarı başında bulunan Leyla’nın yanına gelen maskeli kahraman, kendisinin Polat Alemdar olduğunu ve yaşadığını söyledi. Leyla’nın maskesini açmasına izin vermeyen Polat, sadece kendisinin yaşadığını bilmesini ve her şeyi anlatacağını söyledi. Leyla’yla sarılan Polat daha sonra cep telefonunun çalmasıyla birlikte kayıplara karıştı.