5053873217 [email protected]

Saturn, Pazartesi sendromu yaşayan teknoloji severleri Ocak ayı boyunca Pazartesi günlerine özel bir kampanyayla mutlu edecek. Saturn’un Pazartesi İndiromu kampanyasıyla, bu Pazartesi (14 Ocak 2013) Samsung Galaxy S3 Cep telefonunun fiyatını facebook beğenileri ile Saturn sayfasından tüketicileri belirleyecek.

Saturn, “Pazartesi sendromuna karşı Pazartesi İndiromu” sloganıyla sloganıyla http://www.facebook.com/SaturnTurkiye facebook sayfası üzerinden Ocak ayı boyunca sosyal medya olmadan yapamayanlara özel bir bir kampanya gerçekleştiriyor. ” “Bu ürünün fiyatı sensiz düşmez, hemen beğen!” diyen Saturn’un facebook sayfasını ziyaret edenler kampanyaya katılarak Samsung Galaxy S3 Cep telefonunun yeni fiyatını belirleme şansını yakalıyor.
Bu ayın ilk kampanyası Samsung Galaxy S3 Cep Telefonunda!
Saturn mağazalarında 1699 TL’ye satışa sunulan Samsung Galaxy S3 Cep telefonu Saturn Pazartesi İndiromu kampanyasıyla 14 Ocak 2013 Pazartesi günü 1399 TL’ye kadar düşebilecek.
Samsung Galaxy S3 Cep telefonu fiyatını belirlemek için tek yapmanız gereken; http://www.facebook.com/SaturnTurkiye facebook sayfasını ziyaret edip kampanyayı beğenmek ve arkadaşlarınızı da kampanyadan haberdar etmek. Kampanya Perşembe günleri başlayıp Pazar akşamı sona erecek ve Pazartesi sabahında tüm Saturn mağazalarında takipçilerin belirlediği fiyat geçerli olacak.
Ürün kampanya fiyatının belirlenmesinde kural şöyle; takipçiler toplamda 1.000 like yaptığında Samsung Galaxy S3 Cep telefonu 1.599 TL’ye, 2.500 like yaptığında 1499 TL’ye, 5.000 like yaptığında ise 1399 TL’ye satın alma şansını yakalayacak. Alınan like sayısı facebook uygulamasında canlı olarak gözükecek ve fiyatı sosyal medya canavarları belirleyecek. Ürün Pazartesi günleri like sayısına göre belirlenen fiyattan mağazalarda satışa sunulacak ve fiyat sadece Pazartesi günü tüm Saturn mağazalarında geçerli olacak.
“İşte Bu! Teknoloji” sloganıyla hesabını bilen ve son teknolojiye ulaşmak isteyen tüketicilerine seslenen Saturn mağazalarının adreslerine www.saturn.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.