5053873217 [email protected]

kKuzey Güney dizisinde yapılan bir hata izleyicinin gözünden kaçmadı.

Handan Hanım Sami Tekinoğlu’nun evini terk ettiğinde Sami Tekinoğlu kapı kilidini değiştirmişti.

Bu hafta Sami Bey işteyken gizlice eve giren Handan Hanım kendi anahtarıyla kapıyı açtı. Ayrıntı izleyicinin gözünden kaçmadı.

Bu haftaya Handan Hanım’ın intikamı ve Sami Bey’le hesaplaşması damga vurdu.

Sami Tekinoğlu’nun evleneceği kadının izini bulan Handan Hanım önce ona Sami Tekinoğlu’nun kötü biri olduğunu uzun uzun anlattı. Evlilik kararını askıya alan müstakbel eş Selma hanımın kararı Sami Bey’i çıldırttı. Soluğu Handan Hanım’ın yanında alan Sami Tekinoğlu fazlaca kırıcı konuşunca eski eşi yıkıldı. Kuzey’e bir veda mektubu yazarak evi terk etti.

Bu hafta Kuzey Güney dizisinde Kuzey yoktu demek abartı olmayacak. Senaryo gereği Trabzona Ali’nin annesini ziyarete giden Kuzey, dizinin uzun bölümünde ekranda görünmedi.

Sinanerler Cephesinde ise en büyük sorun Banu’nun akıl sağlığı. Cemre’yi tekne ile kaçıran Banu Sinaner Güney’in yetişmesi ise marinaya dönmek zorunda kaldı. Bu arada Ferhat’ı Güney’in öldürdüğünü anlayan Banu’ya olayı unutturmak isteyen Güney kliniğe gönderilip elektroşok tedavisi uygulanmasına ön ayak oluyor. Ancak Banu son bir hamle ile bildiklerini Kuzey’e anlattı.