5053873217 [email protected]

Günay Restaurant’ta önceki gece Ebru Gündeş fırtınası esti. Bu yıl mesleğinde 20’inci yılını kutlayan sanatçıyı dinlemek için Günay’a gelenler salona sığmayınca kapılara kadar ilave masalar konuldu.

Eşi Reza Zarrab Ebru Gündeş’i sahnenin tam karşısındaki locadan izledi. Rüştü Reçber ile eşi Işıl Hanım, Serdar Ortaç ve Litvanyalı sevgilisi Chloe Loughnan, Armağan Çağlayan, şarkıcı Birol locada Reza Zarrab’a eşlik ettiler.

“HAYATIMDA EŞİMİN, ÇOCUĞUMUN YERİ APAYRI”

Gündeş, özel hayatında her şeyin yolunda olduğunu, mutlu bir evliliği bulunduğu söyledi. Yeni yıla Kıbrıs’ta sahnede giren Gündeş, ”Sahne çalışmaları nedeniyle eşinize ve çocuğunuza zaman ayırabiliyor musunuz?” sorusuna, “Maşallah işlerimiz çok iyi tabii ki ayırıyorum. benim hayatımda işimin eşimin ve çocuğumun yeri apayrıdır. Ama şükürler olsun hepsine yetişebiliyorum. Allah bu enerjiyi ve sağlığımı muhafaza ettiği sürece de hiç bir sorun yaşamayacağım eminim” şeklinde yanıt verdi.

Gündeş’i Günay’da dinleyenler arasında Esra Erol, Nur Yerlitaş, Pınar Aylin, Burçin Birben, Cem, Hülya Kalyoncu, Ahu Aysal, Fatih, Esra Öztürk, Derya Taşdelenler, Yusuf Bulut gibi ünlü isimler de vardı.
Günay’da tam 3 saat program yapan Ebru Gündeş, sonlara doğru Serdar Ortaç’ı sahneye davet etti. Ortaç kendisini 1993 yılında Ebru Gündeş’in keşfettiğini belirterek şunları söyledi:

“Beni Ebru Gündeş keşfetti. Tam 20 sene oldu. Ben o zamanlar İstanbul FM’de program yapıyordum. Bir gün bana, ‘Sen güzel şarkı yazıyorsun, güzel de okursun’ dedi. Beni elimden tutup kendi çalıştığı plak şirketine götürdü. 14 sene önce Ankara Mamak Cezaevi’ni girdiğim gün de bir erkek gibi içeri girdi, yanıma geldi. Kötü günümde de iyi günümde de hep yanımda oldu. Annem gibi babam gibi oldu bana hep.”