5053873217 [email protected]

 

CM101MMXI Fundamentals
CM101MMXI Fundamentals

Yönetmen: Murat Dündar

Oyuncular: Cem Yılmaz

Gösterim Tarihi: 03 Ocak 2013 Perşembe

Yıl: 2012

Cem Yılmaz’ın son gösterisi CM101MMXI FUNDAMENTALS; yaşamımız sırasında görüp yaşadığımız ancak üzerinde durmadığımız bir çok ayrıntıyı yine komik mizahi bir bakış açısı ile gözler önüne seriyor. Oyuncunun kendi yaşadığı komik, trajik bir dışında çok küçük öykünün, sanatçının mükemmel gözlem gücünü de görmenin mümkün olacağı bir çok öykü gösteride yer alıyor.

Yılmaz, çevresinde ve dünyada olup biten bir çok ilginç ve komik olayı da, kendi komedi anlayışına uygun olarak yorumluyor ve seyirci ile paylaşıyor. Kadın erkek ilişkilerinin, basit gibi görünen bir yemek siparişinin ve hatta bir cenaze töreninin ne kadar komik olabileceğini seyircisi ile paylaşan Cem Yılmaz, seyircilerine uzun yıllar unutamayacakları bir performans ile bol kahkahalı bir seyir vaad ediyor.

CMYLMZ|Fikirsanat sunar; Cem Yılmaz’ın son gösterisi “CM101MMXI FUNDAMENTALS” 3 Ocak 2013’te tüm sinemalarda!

 

Umut Işığım
Silver Linings Playbook

Yönetmen: David O. Russell

Senaryo: David O. Russell, Matthew Quick

Oyuncular: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Jacki Weaver, Chris Tucker, Anupam Kher, John Ortiz, Shea Whigham, Julia Stiles, Paul Herman

Tür: Dram

Müzik: Danny Elfman

Görüntü Yönetmeni: Masanobu Takayanagi

Gösterim Tarihi: 04 Ocak 2013 Cuma

Yıl: 2012

Pat Solatana hayatındaki her şeyi, işini, kariyerini, karısını kaybetmiştir. Her şeye tekrar başlamak için annesiyle babasının evine gider. Kaybettiği her şeyi geri kazanacaktır. Bir gün Pat, Tiffany adındaki kadını karşısında görünce plânlarında değişiklik olur. Süreç içinde ikili arasında farklı bir bağ oluşur ve sorunlarla dolu hayatlarında bir umut ışığı belirir.

 

Yakın Tehdit
Trespass

Yönetmen: Joel Schumacher

Senaryo: Karl Gajdusek

Oyuncular: Nicolas Cage, Cam Gigandet, Nicole Kidman, Ben Mendelsohn , Liana Liberato, Jordana Spiro, Dash Mihok, Emily Meade, Nico Tortorella, Brandon Belknap

Tür: Gerilim, Aksiyon, Romantik

Müzik: David Buckley

Görüntü Yönetmeni: Andrzej Bartkowiak

Gösterim Tarihi: 04 Ocak 2013 Cuma

Yıl: 2011

Kyle ve Sarah Miller her şeye sahiptirler. Kyle bir iş gezisinden döndüğünde eve giren dört maskeli hırsız Kyle ve Sarah’ı kendi evlerinde rehin alırlar. Hırsızlar kasanın içindeki para ve elmasları istiyorlardır. İlerleyen saatlerde, karı kocanın içinde bulunduğu karmaşık durum, dört hırsızın geçmişine dönüşlerle ortaya çıkan ihanetlerle büyük bir çıkmaza girer.

 

Medyum
Red Lights

Yönetmen: Rodrigo Cortés

Senaryo: Rodrigo Cortés

Oyuncular: Cillian Murphy, Sigourney Weaver, Robert De Niro, Toby Jones, Joely Richardson, Elizabeth Olsen, Craig Roberts, Leonardo Sbaraglia, Adriane Lenox, Garrick Hagon

Müzik: Víctor Reyes

Görüntü Yönetmeni: Xavi Giménez

Gösterim Tarihi: 28 Aralık 2012 Cuma

Yıl: 2012

Psikolog Dr. Margaret ve asistanı Tom metafizik olaylar üzerine çalışmaktadırlar. Yüzlerce medyumun kirli çamaşırlarını açığa çıkarmışlardır. Tom ünlü medyum Simon’ın 30 yıl sonra tekrar gösteriye çıkacağını öğrenmiştir. Tom, Simon ile tanıştıktan sonra onu saplantı haline getirecek, gerçeği öğrendiğinde çok etkilenecektir ama işin peşini de bırakmayacaktır.