5053873217 [email protected]

Arda Kural’ın son olarak rol aldığı Kubilay filminin yapımcısı Faik Ahmet Akıncı konuk olduğu İkinci Sayfa programında iddialara yanıt verdi.

Oyuncu Arda Kural 26 Aralık’ta şizofren başlangıcı teşhisi ile Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne yatırılmıştı. Kural’ın annesi Gülnur Kural, yaptığı açıklamalarda oğlunun rol aldığı Kubilay filminin yapımcısından alacağı olan 22 bin doları alamadığı için bunalıma girdiğini söylemişti.

Filmin yapımcısı Faik Ahmet Akıncı, “Filmin İstanbul çekimlerinde Arda’yı üç ay aradık. Yılbaşı geçti, ocak geçti, şubat geçti Arda ortada yoktu. Annesi Gülnur Hanım, yapım yönetmenim İlknur ile irtibat halindeydi. Arda’yı Şarköy’de Hoşköy diye şarap fabrikalarının olduğu bir yer var orada bulduk. Çok iyi yolları olan bir yer de değil. Başımıza bir sürü şey geldi. Kaybolduk. Sonunda Arda’yı bulduk. Arda Kural gibi çok yetenekli bir oyuncunun orada o halde olması beni çok üzdü. Oranın gençleriyle kavga etmişti. Tanınmayacak şekilde yüzünün her tarafı yara içindeydi. Dikişler atılmıştı. Kafası gözü kırılmış. Çok büyük dayak yemiş şekilde bulduk onu. Çok üzülmüştüm. Kendisini İstanbul’a götürmeyi teklif ettim “Annem bu halde görmesin beni” dedi. Ve biz onu o halde bıraktık. Arda orada yazın açan ama kışın çalışmayan bir pansiyonda kalıyordu.” dedi.