5053873217 [email protected]

Yılbaşı gecesi Ankara’da sahneye çıkacak olan Hadise konsere yeteri kadar ilgi gösterilmeyince organizasyonu iptal etti.

Biletleri bir ay önceden satışa çıkartılan Congresium Ankara’daki yılbaşı konserine beklenen ilgi gösterilmedi. Konsere yılbaşı gecesi kapıların açılmasıyla birlikte sadece 200 kişinin gelmesi, sahneye çıkmak için kuliste hazırlanan Hadise ve ekibini şoke etti. Bu gelişme üzerine yeterli sayıya ulaşılamaması nedeniyle konser iptal olurken, 150 lira bilet verip şarkıcıyı izlemeyenler ise dj David Şaboy’un dj müziği eşliğinde yeni yılı karşıladı.

HADİSE KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI;

Basın kuruluşlarına geçilen açıklamada, “Yılbaşı gecesi Ankara Congresium’da sahne alacak olan Hadise’nin programa çıkmama nedeni organizatör tarafından sözleşmede belirtilen hiçbir maddeye uyulmamasıdır. Ses, ışık, sahne düzeni anlamında anlaşılan hiçbir madde yerine getirilmediği gibi sahne öncesi sanatçıya ödenmesi gereken ücret de ödenmemiştir. Hadise, sahneye çıkmak üzere Ankara’ya ekibiyle beraber gelmiş ancak hiçbir şartın yerine getirilmemesi ve ödemenin de yapılmaması nedeniyle akşam saat 21.00’de sahneye çıkmama kararı alınmıştır. İyi çalışmalar” denildi.