5053873217 [email protected]

 

Yılbaşı aksamı televizyon kanalları birbirinden güzel  programlar hazırladı. İşte saat saat yılbaşı ekranı;

YALANDÜNYA

“Yalan Dünya” yılbaşı özel bölümüyle ekranda… Cihangir sakinleri yılbaşını Kenan Doğulu’yla kutluyor! Açılay terasta yılbaşı partisi yaparken, Emir de boş durmaz ve o da parti organize eder.

Kenan Doğulu’nun geleceğini de duyurur. Bünyamin ve Zerrin de Nurhayat’tan gizli Kenan Doğulu’nun yılbaşı partisine katılırlar. Aynı partiye gitmek için sözleşen Rıza ve Deniz başta olmak üzere herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir.
22.00 KANAL D

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR

Ben Bilmem Eşim Bilir”in yılbaşı özel bölümünde daha önce yarışan ama otomobil kazanamayan çiftlere son bir şans veriliyor.
İlker Ayrık’ın sunduğu yarışma birbirinden eğlenceli ve heyecanlı oyunlarıyla yılın son gününe renk katacak. Bu özel bölümde Zeynep- Sezer Aydoğan, Selen-Fatih Atmaca, Armağan- Alper Elmas ve Özge-Erdem Kıyıcı çiftleri yeniden yarışıyor.
Birinci olan çift, 100 bin TL değerindeki otomobilin sahibi oluyor.
20.00 KANAL D

 

KARNAVAL GİBİ

Yeni yılı dünyanın en güzel kadınlarıyla karşılamak ister misiniz? Victoria’s Secret’ın seksi modeller eşliğinde düzenlediği geleneksel moda gösterisi, bu yılbaşında yine CNBC-e’de ekrana geliyor.

Firmanın “Melekler” adıyla anılan profesyonel modelleri, milyonlarca dolar değerindeki kostümleriyle yine unutulmayacak bir şov sunuyor. Gecede Rihanna, Justin Bieber ve Bruno Mars da sahne alacak.
00.15 CNBC-e

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ

Hüsnü Şenlendirici, klarnetiyle tüm gün boyunca TRT 1’de aralıklarla müzik ziyafeti yaşatacak. Şenlendirici, Şekip Ayhan Özışık imzalı “Senede Bir Gün” adlı eseri canlı olarak seslendirecek
YILBAŞI SHOWU

Cengiz Semercioğlu, Oylum Talu ve Önder Açıkbaş’ın sunduğu TV8’in yılbaşı özel programına Yeni Türkü, Linet, Özgün ve Bergama Davul Show konuk oluyor.

19.45 TV8

 

 

ÜNLÜLER DÜŞÜYOR

Eser Yenenler ile Eyvah Düşüyorum’da bu kez Asuman Krause, Ümit Erdim gibi ünlü isimler yarışıyor. Yarışma, Asena’nın danslarıyla renkleniyor.
20.10 NTV

 

KİM MİLYONER OLMAK İSTER ÜNLÜLER

Kenan Işık’ın sunduğu “Kim Milyoner Olmak İster”de sosyal medyada çok konuşulmuş eski yarışmacılar ikili olarak yarışıyor. Yarışmacılar, kazandıkları para ödülünü Türk Kızılayı ile Zihinsel Engelliler Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışlıyor.

22.45 ATV

 

ESRA EROL DA ÜNLÜLER

Survivor Anıl’ın da kadrosuna katıldığı “Alemin Kıralı”nın özel bölümüne Safiye Soyman, Faik Öztürk ve Esra Erol konuk oluyor… Yeni yıla yalnız girmek istemeyen Jülide, “Esra Erol’la Evlen Benimle”ye katılıyor.
20.00 ATV

BURADA LAF ÇOK

Mesut Yar, “Burada Laf Çok”un özel bölümünde Kardeş Türküler, Şevval Sam, Suzan Kardeş, Aynur ve İsmail Altunsaray’ı konuk ediyor.
22.00 CNN TÜRK

YAPARIM BİLİRSİN

Behzat Uygur’un sunduğu “Yaparım Bilirsin” evli çiftlerin kıyasıya rekabetine ev sahipliği yapıyor. Dört çift 50 bin TL için mücadele ediyor.
20.00 SHOW TV

 

DİLLERDEN DÜŞMEYEN ŞARKILAR HAYKO CEPKİN

Dillerden Düşmeyen Şarkılar programında Ümit Besen, Mustafa Ceceli, Zerrin Özer, Işın Karaca, Levent Yüksel ve Hayko Cepkin sevilen şarkılarını seslendiriyor.
23.45 TRT 1

ORHAN GENCEBAY

Orhan Gencebay’ın 60’ıncı sanat yılına özel “Orhan Gencebay ile Bir Ömür” adı altında Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen gece Star TV’de ekrana geliyor. Gecede, Sezen Aksu, Emel Sayın, Volkan Konak gibi ünlü isimler Gencebay’ın şarkılarını seslendiriyor.
01.30 STAR TV

1 KADIN 1 ERKEK 1 DANSÖZ

1 Erkek 1 Kadın’ın yılbaşı özel bölümüne Oryantal Didem konuk oluyor… Zeynep, kalabalık bir yılbaşı partisi organize eder. Partiye arkadaşlarının dansöz getirmesiyle ortalık daha da şenlenir.
00.30 STAR TV

O SES TÜRKİYE ÜNLÜLER

O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel programında bu kez Oktay Kaynarca, Büşra Pekin, Pascal Nouma, Bay J, Özge Ulusoy, Eser Yenenler, Burcu Esmersoy, Alp Kırşan, Yavuz Seçkin, Sefa gibi ünlü isimler sahneye çıkıyor.
20.00 STAR TV

CAHİDE SHOW  TV

Show TV’nin Cahide’de yapılan yılbaşı özel programında Yaşar, Bengü, Coşkun Sabah, Ziynet Sali ve daha birçok ünlü isim sahne alıyor. Yayının sürprizi ise Seçil Heper, Ayşen Gruda, Öykü Gürman ve haberci Korcan Karar’dan oluşan ünlüler fasılı.

00.30 SHOW TV

ELLER HAVAYA

Beyonce’nin son albümü “4”ü tanıtmak amacıyla New York’ta verdiği “Live at Roseland: Elements of 4 adlı” konser, CNBC-e’de ekrana geliyor. Dünyaca ünlü şarkıcı “Crazy in Love”, “Independent Women” ve Single Ladies gibi hit şarkıları söylüyor.
22.00 CNBC-e

VİCTORIA’S SECRET

Victoria’s Secret defilesinin hemen ardından CNBC-e’de 89 ülke güzelinin yarıştığı, Miss Universe 2012 (Kainat Güzelik Yarışması) ekrana geliyor. Yarışmada Türkiye’yi Çağıl Özge Özkul temsil ediyor.

01.00 CNBC-e