5053873217 [email protected]

Şişli’nin gücüyle kısa bir süre içerisinde eğitim alanında üst sıralara yerleşen T.C. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu, öğrencilerinin oylarıyla 2012 yılının en iyilerini belirledi.

Medya, moda, cemiyet, sanat ve iş dünyasının öne çıkan isimlerinin ödüllendirildiği gecede ünlü isimlere Şişli Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Sarıgül ve Okul Müdürü Prof. Dr. Aynur Aydın ev sahipliği yaptı.

“İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu 2012 Yılının En’leri Ödül Töreni” 20 Aralık Perşembe günü Şişli Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Yılın en iyi moda tasarımcısı, pop şarkıcısı, radyo programcısı, haber bülteni, sosyal sorumluluk projesi, erkek oyuncusu, TV programcısı ve kadın oyuncusunu belirleyen öğrenciler, yaşam boyu onur ödülünü Yıldız Kenter’e verdi. Şişli Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Sarıgül’ün ev sahipliğinde gerçekleşen tören, ünlü isimleri ağırladı. Şişli’nin gücünü arkasına alan İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin en beğendiği isimler şunlar oldu:
Yılın En İyi Moda Tasarımcısı: Cemil İpekçi

Yılın En İyi Kadın Pop Şarkıcısı: Demet Akalın

Yılın En İyi Erkek Pop Şarkıcısı: Sinan Akçıl

Yılın En İyi Radyo Programcısı: Gezegen Mehmet

Yılın En iyi Sabah Haber Bülteni: Fatih Portakal

Yılın En Başarılı İş Adamı: Rasim Özkanca

Yılın En İyi Erkek Oyuncusu: Mert Fırat

Yılın En İyi Ana Haber Bülteni: Mehmet Ali Birand

Yılın En İyi Televizyon Programcısı: Acun Ilıcalı

Yılın En İyi Kadın Oyuncusu: Beren Saat

Yılın En İyi Çocuk Oyuncusu: Emir Berke Zincidi

Yaşam Boyu Onur Ödülü: Yıldız Kenter

Törene Oyuncu Metin Zakoğlu ve Oyuncu Metin Yıldız ile cemiyet hayatından farklı isimler de katıldı. Metin Yıldız, Mehmet Ali Birand taklidi ile katılımcıları kahkahaya boğarken, Demet Akalın son haftaların en çok ilgi gören şarkılarından “Türkan” ile salondaki herkesi coşturdu.