5053873217 [email protected]

Show TV’nin beğeniyle izlenen yarışması “Bugün Ne Giysem” ikinci sezonunun da finalini görkemli bir geceyle yapacak.

Türkiye’nin en şık kadınını seçmeye çalışan moda avcıları, bu sezon daha güçlü bir şekilde seyircinin karşısına çıktı. 100 bin TL ödüllü Bugün Ne Giysem’in 2012 galasında hem Türkiyenin en şık kadını seçilecek, hem de seyirciler unutulmaz anlar yaşayacak. Muhteşem gala gecesinin sunuculuğunu ise Çağla Şikel Altuğ yapacak.

Uzun süren yarışın sonunda 18 finalist jüri karşısına çıkacak. Yarışmanın gala gecesinde jüri görevini; usta yazar Güneri Civaoğlu, cemiyet hayatının en tarz isimlerinden Feryal Gürman, zerafetin simgesi Emel Acar ve Türkiye’nin en önemli moda tasarımcılarından Canan Yaka üstlenecek.

SÜPRİZLERLE DOLU BİR GECE

Bugün Ne Giysem’in muhteşem galası seyirciyi ekran başına kilitleyecek. 18 finalist’in podyumda olan kıyafet sunumlarının yanı sıra geceye katılan seçkin davetliler de finale renk katacak. Düzenlenen gala gecesinde ünlü şarkıcı Bengü canlı olarak performans sergileyecek. Ünlü modacı Erol Albayrak, Ivana Sert ve Hakan Akkaya da yapacakları defilelerle herkesi büyülemeye hazırlanıyor. Ivana Sert’in muhteşem dans şovuysa herkesi ekrana kilitleyecek.

Sıradışı çizgisi, rengarenk görüntüleri ve unutulmaz şovlarıyla, Bugün Ne Giysem Gala Gecesi 27 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’da Show TV’de