5053873217 [email protected]

Show TV sürpriz bir kararla dizilerini peş peşe sonlarndırdı. 3 hafta içinde önce Suskunlar, ardından Ustura Kemal ve Son olarak Emir’in yolu sona erdi.

Ancak yıllardır plansız final yapan dizilerden hiç biri Suskunlar ya da Emir’in Yolu kadar çok konuşulmadı. Her iki dizinin de fena sayılmayacak bir izleyici kitlesi, sosyal medyada hatırı sayılır topic açtırma yeteneği vardı. Sorunlar daha çok Show TV’nin mali sıkıntıları ile ilgili gibi. Aslında Show TV’den ilk büyük kopuş “Acun Firar’ı” idi. 10 yıldan fazla bir geçmişi bulunan Acun Ilıcalı yıllardır birikmiş borçlarını alamadığı için kanalla da anlaşamamış Star TV’ye transfer olmuştu.

Şu an Show TV nin yayını devam eden tek dizisi Pis Yedili var. Bir de yayına başlayacak olan Ali Ayşe’yi Seviyor adlı dizi var. Bu cuma yayınlanmaya başlayan Behzat Uygur’un sunduğu Yaparım Bilirsin adlı yarışma programı var. Durum pek iç açıcı değil.

Türkiye’nin 3. özel kanalı olan Show TV(Star-Teleon-Show TV) özel televizyonclukta önemli aktörlerden biri olmuştur. Geçmişe baktığımızda pek çok kaliteli yapımda imzası bulunan Show TV nin güçlü bir Show TV olarak var olması rekabet ve kalite açısından son derece önemli.

Dileriz bir an önce eski güçlerine kavuşup yeniden sektöre can verirler.