5053873217 [email protected]

Dizi setindeki aşklarını gerçek hayatlarına da taşıyan Tolgahan Sayışman ve Selen Soyder rol gereği nikah masasında ‘Evet’ dediler.

Lale Devri’nde Toprak ve Çınar adlı kavuşamayan iki sevgiliyi canlandıran Tolgahan Sayışman ve Selen Soyder gerçek hayatta da birliktelik yaşıyor. Dizide entrikaların gölgelediği aşklarını devam ettirmek için ellerinden geleni yapan Toprak ve Çınar sonunda nikah masasına oturabildi. Toprak’ın eski sevgilisi Yeşim’in annesi Zümrüt Hanım ise son ana kadar nikahı engellemek için uğraştı.

Yeşim’in ölümünden Çınar’ı sorumlu tutan Zümrüt Taşkıran, hayatı Ilgaz ailesine zehir etmeye çalıştı. Çınar ve Topak’ın düğününde, Azra ile işbirliği yapan Zümrüt, önce 10 beden büyük bir gelinlik getirtti. Toprak’ın moralini bozdu. Zümrüt hanım düğüne Toprak’ın eski eşi Sıtkı ve Şermin’i de düğüne çağırdı. Fakat Zümrüt Hanım’ın çabaları sonuç vermedi ve düğün gerçekleşti.

Gelinlik, pasta ve davetliler konusunda bir dizi aksilik yaşayan Toprak ve Çınar’ın düğündeki mutlulukları herkesi imrendirdi.