5053873217 [email protected]

Huffington Post gazetesinin Bülent Ersoy ile ilgili yazısı bizzat Diva tarafından değerlendirildi.

Ersoy, ‘Kaliteden hiç bir zaman ödün vermedim. Kefenimi bile Christian Dior, Christian Lacroixmarka yaptıracağım.’ dedi.

Amerikan gazetesi “Bülent Ersoy: Türk ikonunun tuhaf ve anlatılmayan hikâyesi, cinsiyet değiştiren diva ve istemeden yapılan devrim” başlıklı haberinde sanatçının inanılmaz bir kişiliğe sahip olduğunu ve cinsiyet değiştirdikten sonra da seksi ve gerçek bir kadın olarak sahnelere bereketli bir dönüş yaptığını yazdı.

Diva yazıyı şu şekilde değerlendirdi;  “Amerikan basını olması gerekeni yazmış. Bu konuda hiç mütevazı olamayacağım ama yurtdışında itibar gören Türkiye’deki yegane artist benim. Allah’a şükür ki, Türkiye hudutları dışında da aynı itibarı ve aynı sevgiyi, bana gösterilen o fedakârlıkları yaşayan bir sanatkârım. Onun için evvela kendi candaşlarıma teşekkür ederim. Sonra da başka kıtalardan dahi güzeli ve gerçeği görebilme hasletine sahip o gözlere, o beyinlere de teşekkürlerimi arz ederim. Çok zor bir insanım. Çünkü en az hatayla çalışmak isterim, mükemmelliyetçiyim. Zorluğum buradan gelir. Bu yaşıma kadar kaliteden hiç ödün vermedim. Hatta gülerek espriyle karışık şunu da söyleyeyim; kefenimi bile Christian Dior, Christian Lacroix marka yaptıracağım. Onların beyaz ipek kefeninden giyeceğim” diye konuştu.