5053873217 [email protected]

Sacit Aslan ve Pelin Çini’nin sunduğu ‘Aramızda Kalsın’ programına şarkıcı Adnan Şenses katıldı. Programda sanat yaşamının 56. yılını bitiren Adnan Şenses evlilikleriyle ilgili açıklamalarıyla dikkati çekti.

Adnan Şenses ‘Çocukluğumda eve katkı olsun diye karamela satardım. Tombul Teyze karamelası satardım. Bugünkü sanatçılık hokkabazlık gibi. Gazetelerde adımızın geçmesi için kapı aşındırırdık.

‘Evlendiğim kadınların isimlerini hatırlamıyorum’

Adnan Şenses programda Gönül Yazar taklidi de yaptı. Şenses ‘Ne Gönül Yazar memlekette erkek bıraktı ne de ben kadın bıraktım. Evlendiğim kadınların isimlerini hatırlamıyorum. Bir tek şimdiki hanımım Lale’nin adını hatırlıyorum. Programlarımda çalıştığım hiçbir arkadaşıma gönül koymadım. Çok çapkındım. Eşcinsel olsaydım ne diyecektiniz? Çapkın oldum da ne yaptım? Eşcinsel olsaydım saklamazdım. Şenses’i sevdiler Adnan’ı sevmediler. Üç evliliğimden de pişmanım beni sevmediler. Şimdiki gençler 8 kadını birden idare ediyor. Cebinde paran varsa 30 kişiyi de idare edersin. Kızımı ve damadımı çok seviyorum aramızda kırgınlık yok. Keşke bir kızım daha olmasaydı. Biz erkekler egoistiz. Damadımı ilk başta sevmedim şimdi seviyorum.