5053873217 [email protected]

İnternette bir kişinin paylaştığı, sonra hızla yayılan bu fotoğraftaki sarı saçlı kadın internet fenomeni olma yolunda yürüyor.

Özellikle Sözlük medyasında yazılanlar okuyanları kırıp geçiriyor;

-küçük tabakta gelen ilk mantıyı yedikten sonra tabağı yaladığı için şef büyük bir tane daha göndermiştir..arkadan kontrol de ediyor..

 

-arka-daşıdır.
gözlerim kör oldu. ameliyat parası için bülent beyciğe dava açacağım.

 

-kendisini gördükten sonra korkunçlu kızı bile sevimli bulmaya başladığım şey.

-gece görsen çocuğun olmaz,bir zamanlar yokozuna diye bir sumo güreşçisi vardı onun uzaktan akrabası olabilir,aynısının sarışını.

-ok yakın bir tanıdığım olur bu arkadaş, ve son derece eğlenceli, açık sözlü, kötü gün dostu bir insandır. normal hayatında bu şekilde giyinip makyaj yapmaz, bu onun sahne makyajı ve kostümüdür, izmir’in gece hayatının en renkli simalarından ”diva abacı” dır kendisi, ve burada bu şekilde rencide edilmeye layık bir insan değildir.

-“benim çiçek gibi görünmem için etrafımda çayır çimen olması lazım”

-çernobil doğumludur.

-Tipi tam bir ismail. isminin başka bir şey olduğuna inanmıyorum.nalbur ismail falan bence o.

-emin değilim, ama eski cahide ve sanırım şimdi ismi nahide olmuş olan mekanda gösteri yapan grupta yer alan, takma adı “hala” olan kişiye acayip benziyor. buna benzer bir sahne makyajı yapıyordu kendisi. hatta bir ara bir klipte filan da oynamıştı.

-gerçi “hala” daha şişmandı sanki ama zayıflamış da olabilir tabii…

-erkeksi görünümlü biyolojik bir erkek ya da kadınsı görünümlü biyolojik bir kadın olsaydı, kendisine giydirenlerin büyük bir kısmı tarafından çoktan; “insanların dış görünüşüyle alay etmek çok yannış” diye savunuluyor olurdu.