5053873217 [email protected]

Leyla ile Mecnun bu hafta Fazıl Say’a saydırdı. Fazıl Say arabeskle mücadele Timi başkanı olarak tüm ülkenin başına bela oldu.

Bir bilim kurgu filmi ustalığında işlenen konuda arabesk dinleyenlere klasik müzik dinletilerek cezalandırıldı. Üstlerine nota sıkıldı.

Bu arada 2 gün önce uyuşturucu davasında göz altına alınan Köksal Engür ise rol gereği “En büyük uyuşturucu mutluluktur” sözlerini kullandı.

Dizinin arabesk özel bölümünde ‘Arabesk dinleyen vatan hainidir’ sözlerine de selam çaktı. ‘Arabesk yasaklama’ çalışmaları bölüme damgasını vurdu. Her yerde klasik müzik çalınırken, Mecnun arabesk söylemenin yolunu yine buldu.

Arabeskle Mücadele Timi Başkanı ise darbe yapan bir generali andıran giysileri ve tavırları ile çevresine emirler yağdırarak mücadelesini sürdürdü. Yine 12 Eylül dönemini hatırlatır bir şekilde kasetler ve CD’ler yakılarak imha edildi.

Şehrin tepesinde dolaşan Zeplin arabesk dinlenmemesi konusunda duyurular yayınladı.

HİDAYET EMİR’İN YOLU USULÜ İÇECEKLERE İLAÇ KARIŞTIRDI

Emir’in yolunda 3 haftadır süren haplı zehirleme hikayesi bu hafta Leyla ile Mecnun’daydı. Emir’in Yolu’nda, Gülsüm çocuk bakıcısı Tuba’ya ilaç içirerek dengesiz hareketler yapmasını sağlıyordu.

LEyla ile Mecnun da Top Sakallı Dede’nin ilacıyla zehirlenen bir grup insanı konu ederek göndermeler silsilesine Emir’in Yolu’nu da ekledi.

ULUSAL MARŞ “BATSIN BU DÜNYA”

Birinci Leyla’nın babası Metin Amca’nın ülkesi arabeskin son kalesi. Arabesk’in son kalesinin ulusal marşı “Batsın bu dünya” bayrağı ise MÜSLÜM-ORHAN-FERDİ portreleriydi.

Ülkeye saldıran Fazıl Say güçleri klasik müzik CD’si atma taaruzunda bulundular.

BU HAFTA GÖNDERMELER BİRBİRİNE KARIŞTI

Dizi o kadar çok göndermede bulundu ki arabesk direniş komitesi Terminatör 4 deki gibi yeraltına çekilip klasik müzik kullanan Arbesk Mücadele Timi ile baş etmeye çalıştı. Matrix, Direniş, Fetih, Şubat…

..VE FİNALDE ALİ ATAY SESİNDEN SAF ARABESK

Ali Atay kendi sesinden katıksız arabesk “Sende mi Eyvah” şarkısını seslendirdi. Of of’lar ve uzun hava boğazdan Karadeniz’e yol oldu. Leyla Hidayet’le Nikah masasındayken Mecnun Kireçburnu sahilinden ülkeye seslendi ve büyüyü bozdu.