5053873217 [email protected]

Ferhat Göçer, UNICEF’in yeni İyi Niyet Elçisi olarak Türk ve dünya çocuklarının korunması ve gelişimi için Unicef’in projelerine destek olacak.

İstanbul Hilton Otel’ de basın toplantısında ünlü ses sanatçısı Ferhat Göçer’in yanı sıra usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu ve top modelimiz Tülin Şahin de “İyi Niyet Elçiliği” misyonunu alacak.

Ferhat Göçer Unicef’in iyi niyet elçisi olmasıyla ilgili olarak “Çok mutluyum. Şimdiye kadar birbirinden güzel ve değerli projeye imza atmış uluslararası bir kuruluşa, destek olmak benim için gurur verici. Unicef ile birlikte bir çok güzel projeyi hayata geçireceğimize inanıyorum.” dedi.

UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçileri: Türk Sinemasının Sultanı Türkân Şoray, değerli yazarımız Ayşe Kulin, ülkemizin çok değerli sanatçılarından Devlet Sanatçısı Yıldız Kenter, tiyatro dünyamızın büyük değeri ve Türkiye’nin çeşitli kentlerinde kurduğu okullarda büyük yetenekler yetiştiren Müjdat Gezen, son yıllarda herkesin gönlünde taht kuran ünlü genç oyuncumuz Kıvanç Tatlıtuğ, başarılı ve ünlü piyanistimiz, Devlet Sanatçısı Gülsin Onay, saygın gazeteci ve TV yapımcısı Tayfun Talipoğlu, değerli milli basketbolcu İbrahim Kutluay ve Bilkent Senfoni Orkestrası UNICEF’in diğer Türkiye İyi Niyet Elçileri’dir.