5053873217 [email protected]

Avrupa’nın En Çok Satan motosikleti Vespa’nın özgün tasarım yarışması Art Vespa, bu yıl Radyo Eksen’in de katkılarıyla gerçekleşiyor ve 15 Aralık tarihine kadar yaratıcı ve eğlenceli tasarımları bekliyor. Türkiye’de ilki 2009 yılında gerçekleştirilen “Art Vespa” tasarım yarışması, Vespa tutkunlarına kendi hayallerindeki Vespa’yı hayata geçirme keyfini yaşatıyor.,

Reklamcıysan, grafikersen ya da bu işi reklamcı veya grafikerden daha iyi beceririm diyorsan, göster marifetini giydir Vespa’yı sloganıyla yola çıkan Art Vespa’ya geçtiğimiz yıl 467 tasarım meraklısı başvurdu. Her yıl katılımın katlanarak arttığı yarışmaya reklamcılar ve grafikerlerin yanı sıra güzel sanatlar, endüstri mühendisliği ve mimarlık öğrencileri de yoğun ilgi gösteriyor.

İlk 3’e giren tasarımların Vespa’lar üzerine uyarlanıp sergilendiği Art Vespa’ya başvurmak ise çok basit. www.fercomotor.com.tr/artvespa adresinden doldurulacak başvuru formunun ardından, katılımcılar Vespa LX modellerinden birini seçerek bilgisayarlarına yüklüyor. Önce tanı sonra tasarla felsefesiyle yola çıkan Vespa, katılımcıların yaratım sürecini kolaylaştırmak için onları uzman eğitmenler eşliğinde test sürüşüne davet ediyor. İtalyan motosiklet ikonu Vespa’yı yakından tanıyan katılımcılara ise sadece hayallerini gerçeğe dönüştürmek kalıyor.