5053873217 [email protected]

Derya Alabora, 16-17-18 Kasım tarihleri arasında Uniact Studio’da ‘Kamera Önü Oyunculuğu’ dersleri verecek.

Günümüzde hızla gelişen televizyon ve sinema sektöründe yeni yüzlere yönelik arayış devam ediyor. Yapımların tamamına yakınında kamera önü oyunculuk yeteneği büyük önem taşıyor. Ünlü oyuncu Derya Alabora, profesyonel oyuncu kadrosuyla kaliteli eğitime imza atan Uniact Studio ev sahipliğinde 16-17-18 Kasım tarihlerinde vereceği ‘Kamera Önü Oyunculuğu’ workshopu ile oyunculuk kabiliyetinizi doğru şekilde kullanmanızın yöntemlerini aktaracak.

Oyunculuk ile amatör veya profesyonel olarak ilgilenen, kendini kamera önünde görmek, oyunculuk yeteneğini keşfetmek ve geliştirmek isteyen tüm adaylar için açılan ‘Kamera Önü Oyunculuğu’ eğitimi, katılımcıların öncelikle kamera önünde rahat ve doğal bir performans sergilemelerini amaçlıyor.

Üç gün sürecek eğitimlerle, oyuncu ve/veya oyuncu adayları kısa sürede deneyim kazanacak ve oyunculuğunu geliştirme imkânı bulacak.

Workshopta, tiyatro oyunculuğu ile kamera önü oyunculuk arasındaki farklılıklar, gözlem, değerlendirme ve tepki çalışmaları, anlık duygu değişimlerinin kamera önüne aktarılması gibi eğitimler verilecek.