5053873217 [email protected]

Sevda Diye Bir Kuş albümü ile büyük beğeni toplayan Soner Olgun, Kenan Erçetingöz’ün sunduğu Yüz Yüze programının konuğu oldu.

Programa orkestrası ile katılan Olgun en sevilen şarkılarını seslendirerek yine izleyenlerinden tam puan aldı. Bayramda sahne aldığı yerde yaptığı tarak şovu ile yazılı ve görsel medyada büyük ses getiren sanatçı programda da tarağı enstrüman gibi kullanmasının yanı sıra burnuyla flüt çalarak bir kez daha izleyenleri şaşırttı.

16 yıldır aynı mekanda sahne alarak rekoru elinde tutan Soner Olgun, yaşattığı müzik ziyafetinin yanı sıra programa gündem oluşturacak şu sözleriyle de damgasını vurdu: “Kitlecilik hastalıktır. Star olmak bir insanın kendisinden, sevdiklerinden vazgeçmesidir. Bir tane mutlu olan star gösteremezsiniz. Bir insanin evden rahat çıkamaması, bakkala gidememesi, çocuğunu parka götürememesi çok kötü bir şey.”

Ayrıca Olgun hızla popülerliği yakalayıp gene ayni hızla kaybedenleri kastederek “Onları otobanda giden arabalara benzetiyorum; çok hızlı gidiyorlar ve hızlı çarpıyorlar. Ben patikadan yavaş yavaş, çiçeklerle, böceklerle, etrafın güzelliklerinden yeterince tat alarak gitmeyi tercih ediyorum.” dedi.