5053873217 [email protected]

Microsoft Windows 8 satışı ile ilgili şöyle bir açıklama yaptı: “2 haziran 2012 tarihinden itibaren windows 7 home basic, home premium, professional, veya ultimate ön yüklemeli bir bilgisayar satın aldıysanız http://www.windowsupgradeoffer.com/tr-tr adresinden kaydolmanız yeterlidir.”


Yani sözde bu tarihler arasında windows 7’li bir bilgisayar alanlar mevcut adresten promosyon kodunu alabilirler. Promosyon kodu windows 8 yükselmesi için 46 TL lik indirim anlamına geliyor. Ancak şöyle bir durum var ki ilgili adresteki form oldukça yüzeysel bilgiler istemekte. Ne bilgisayarın seri numarasını istiyor ne de fatura numarasını. Formalite formu demek yerinde olacak.

Microsoft piyasaya tamamen sahip olabilmek için windows 8’i her segmente ucuza ulaştırma çabasında. Bu noktada mevcut bilgisayarınızın markasını o forma doğru yazıp diğer satın alma bilgilerini uygun bir şekilde yazarak promosyon kodunu alabilirsiniz.

İlgili adresten bilgilerimizi girdikten sonra promosyon kodu mail adresimize geliyor.

Daha sonraki adımımız http://windows.microsoft.com/…/upgrade-to-windows-8 adresinden upgrade asistanı bilgisayarımıza indrerek kimlik bilgilerimizi doğru bir şekilde girmek.  O ekranda satış fiyatı 75 tl olarak görünüyor,  ileri butonuna basın.  Daha sonra kredi kartı bilgileri istenen ekran gelecek, oraya da kullanacağımız kredi kartı bilgilerini yazarak ileri butonuna basmak gerekiyor. Hala 75 tl olarak gözüken miktar promosyon kodumuzu girdikten sonra -46 tl’lik bir indirim ile 29 TL ye düşecek. Windows 8’in lisanslı fiyatı 29 tl olacak.

İşletim sistemini iso dosyası olarak bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.