5053873217 [email protected]

İşler Güçler’in başarılı oyuncusu Ahmet Kural müstakbel kayınpederi Kenan Erçetingöz’den kızını istedi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz’ün sunduğu Yüz Yüze programına konuk olan “İşler Güçler” dizisinin başarılı oyuncusu Ahmet Kural, canlı yayında klarnet çalıp, şarkı söyledi, hatta soğan bile doğradı.

Genç oyuncunun en büyük sürprizi, Erçetingöz’ün eşinin ilk evliliğinden olan kızı Burcu Kıratlı’yı canlı yayında istemesi oldu.

Sevgilisi için seslendirdiği şarkıyı canlı yayında da söyledi
Kural, sevgilisine 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi olarak Niran Ünsal’ın “İyi ki varsın” şarkısını stüdyoya girip söylediğini anlattı. Üç gün bu yüzden ortalardan kaybolduğunu belirten Ahmet Kural, “Sevgilim bu yüzden benden ayrıldı, ama hediyeyi verince barıştık” dedi. Kural bu şarkıyı bir de canlı yayında söyledi.

Kural: “İstediğiniz zaman istemeye geliriz”
Erçetingöz’ün Ahmet Kural’a kolundaki B dövmesini kimin için yaptırdığını sorusuna Kural’ın “Kız arkadaşım Burcu Kıratlı, yani sizin kızınız için yaptırdım” demesi ekran başındakileri şaşırttı.

Erçetingöz’ün “Neden bunu benden gizlediniz?” sorusuna ise Kural “Burcu hayatıma girince birçok şeyi değiştirdi. Aslında ben size söyleme taraftarıydım, ama korktum açıkçası. Ben oyuncuyum, siz magazin duayenisiniz, nasıl olur diye çekindim biraz. Ama ciddiyim, Burcu’yu çok seviyorum” diye karşılık verdi.

Erçetingöz’ün Ahmet Kural’a “Ciddi misin?” diye sorması üzerine de Kural “Siz büyükler olarak daha iyi bilirsiniz nasıl olacağını, ama istediğiniz zaman istemeye geliriz” cevabını verdi.