5053873217 [email protected]

Kuzey Güney dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda yeni bölümde Kuzey’in Ferhat’ın kızı Deniz’e yakınlaştığı görülüyor.

Ferhat”ın kızı Deniz”in peşine düşer. Ferhat için geri dönüş anı ise o an başlar.Ferhat”ın kızının İstanbul”a gelmesi, Kuzey”i harekete geçirir. Komiser Şeref”le yaptığı anlaşmaya rağmen Kuzey, Deniz”in peşine düşer.Sinanerler”le Burak Çatalcalı arasındaki soğuk savaş, Burak”ın beklenmedik hamlesiyle yeni bir boyut kazanır.

Öte yandan, Handan”ın Sinaner köşkündeki misafirliği, Sami”nin tüm bağları koparmasıyla zorunlu olarak uzar.Kuzey”le Cemre arasında bağın hiçbir engel tanımayacağını fark eden Güney, Kuzey”den hırsını imkanlarını kullanarak alır. İki kardeş arasındaki zayıf bağ, Güney”in son hamlesiyle tamamen kopar. İntikam planını uygulamaya koyan Kuzey ise, karşısında bir kez daha Şeref”i bulur.Gülten”in Cemre konusunda verdiği destek, Barış için önemli bir başlangıç noktası olur. Barış, Cemre”nin karşısına kendinden daha emin bir şekilde çıkmaya başlar. Ancak Cemre”nin bütün ilgisi Kuzey”in üstündedir.Banu”nun doğum günü partisinde Kuzey”le karşılaşan Zeynep, bu karşılaşma sayesinde Cemre”nin canını acıtmak için önemli bir fırsat yakalar.Ferhat, kızının İstanbul”da olduğunu öğrenir. Kuzey, sonunda Ferhat”ı en zayıf noktasından yakalamayı başarmıştır. Ferhat için geri dönüş o an başlar.

[youtube width=”600″ height=”365″ video_id=”5aV4Dfzse9A”]