5053873217 [email protected]

Olgun Şimşek ile Gözetleme Kulesi’nde başrol oynayan genç oyuncu Nilay Erdönmez, filmdeki banyo sahnesiyle bugün manşetlerde.

Gözetleme Kulesi’nde Nilay Erdönmez’in canlandırdığı Seher’in dayısını Olgun Şimşek canlandırıyor.

Bunun nedeni ise genç oyuncunun rolü için aldığı kilolar. Dayısı tarafından hamile bırakılan, istemediği bir çocuğu dünyaya getiren bir kadının dramını anlatan Erdönmez filmdeki sayısız parmak ısırttıran performansla değil, banyo sahneleriyle gündeme geldi. Erdönmez’in banyo sahneleri ise tüm dikkatlerin filme çekilmesini sağladı.

İki oyuncunun dışında Menderes Samancılar,Kdir Çermik, Laçin Ceylan,Rıza Akın gibi isimlerin rol aldığı Gözetleme Kulesi yönetmen Pelin Esmer’in ikinci uzun metrajlı projesi.

Adana Altın Koza Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Nilay Erdönmez, sevincini rol arkadaşı Olgun Şimşek’e sarılarak paylaşmıştı.

Kılıç Günü, Kurtar Vadisi Pusu, Osmanlı Kıyam dizilerinde rol alan Nilay Erdönmez, rol aldığı üçüncü sinema filminde de ödül aldı. Adana Altın Koza Film Festivali’nde Seher rolüyle En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi olan Erdönmez, tiyatro yönetmenliği de yapıyor.