5053873217 [email protected]

“Avrupa Avrupa” dizisinin güzel ve başarılı oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu sette çifte mutluluk yaşadı. Önce hayranlarından sonrada dizi ekibi ve oyuncularından doğum günü sürprizi şaşırttı!!!

Pazar akşamlarının sıcacık aile dizisi Avrupa Avrupa seti çifte doğum günü sürprizleriyle Ebru Cündübeyoğlu’nu şaşırttı. Sette odasında senaryo çalışan güzel oyuncuya önce hayranları pastayla odasına girerek sürpriz yaptı. Gecesinde de oyuncu arkadaşları sahne çekiminde ikinci kez şaşırtarak hep beraber doğum günü kutlaması yaptılar.

Ebru Cündübeyoğlu “ Beni takip eden ve seven genç arkadaşlarımın sürprizi ve oyuncu arkadaşlarımın da doğum günümü eğlenceli bir şekilde kutlamaları beni çok mutlu etti…Bütün ekibe, arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” dedi.

Yapımcılığını Banu Akdeniz / Mia Yapım’ın üstlendiği, “Avrupa Avrupa” dizisi yeni sezonda da Tarık Ünlüoğlu, Ebru Cündübeyoglu, Zuhal Topal, Kadir Çöpdemir, Selen Seyven, Durul Bazan, Şehsuvar Aktaş, Simge Selçuk ve Burak Serdar Şanal oyuncu kadrosuyla Pazar gecelerinin yine vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.