5053873217 [email protected]
Nurgül Yeşilçay’ın dizi sektöründe çalışan kardeşi Tuğtekin Yeşilçay, uzun zamandır birlikte olduğu Yasemin Akbel ile evlendi. Polonezköy’deki düğün töreninde Yeşilçay kardeşler duygusal anlar yaşadı.
Tuğtekin Yeşilçay-Yasemin Akbel çifti, Polonezköy’de, 300 kişilik bir kır düğünüyle hayatını birleştirdi. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini Nurgül Yeşilçay ile Serhat Akbel yaptı. Tören öncesi habercilere “Anne-babamız hayatta olmadığı için ailenin büyüğü benim. Bizim için buruk bir nikah oluyor” diyen Nurgül Yeşilçay, imzalar atıldıktan sonra gözyaşlarına boğuldu. “Keşke bu akşam anne ve babam da (Nazlı-Şükrü Yeşilçay) bizimle olsaydı. İnşallah yanımızdalardır. Onlara selam gönderiyorum” diyerek ağlamaya başlayan ünlü oyuncunun hali gelin ile damadı da ağlattı.

Düğün alanının girişine anne-babalarının fotoğraflarını astırın altına “Biz de buradayız” yazan Nurgül ve Tuğtekin Yeşilçay, tören sırasında gözyaşlarına hakim olamadı, birbirine sarılıp ağladı.