5053873217 [email protected]

3.5 ayda 20 kilo verdim

Karaoğlan’ın bu kez film versiyonunda oynayacak olmasından dolayı mutluluk duyduğunu anlatan Survivor Hasan “İnanın Karaoğlan’ı oyna deseler kabu etmezdim. Çünkü Camoko içimde ukte kalan bir karakterdi. 2002’de oynamıştım. 10 sene sonra tekrar nasip oldu. Bildiğim ve sevdiğim bir karakter olduğu için memnunum. Kırbacımla bütünleştim adeta kolumun bir parçası oldu” diye konuştu. Yalnızoğlu, Merve Büyüksaraç’ın Survivor adasında sanılanın aksine aç kalmadıklarını ifade ettiği açıklamalarına ise “Ben hiç yalan söylemedim. Hayatım boyunca 3 buçuk ayda 20 kilo verdim. Bana kesinlikle kimse yiyecek ve yemek vermedi” sözleriyle yanıt verdi.

Sokaktaki insanlar ‘birincilik senin hakkın’ diyor

Yarışmanın finalinde sms oylarıyla Nihat Altınkaya’ya elenen Hasan Yalnızoğlu, “SMS sistemi olmasa birinci gelebilir miydin? İçinde şüphe var mı?” sorusuna ise “Benim bunu söylemem ayıp olur ama şöyle cevap vereyim. Sokaktaki insanlar senin hakkında diyorlar. Sonuç açıklanınca beş dakika üzüldüm birinciliği kaçırdım diye. Şüphe duymadım. Beni tanıyorlardı ama şimdi tüm Türkiye’nin bildiği insan oldum. Bu güzel. Ünlü olup kötü bilinmek de vardı. Allah’a şükür biraz ünlü olup biraz da sevildik” diye cevap verdi.
Dünya çapında bir dans grubu kurduk

Survivor’da ikinci olmasının kendisine popülerlik kazandırdığını ve bu sayede uluslararası bir dans grubu kurduğunu da açıklayan Hasan Yalnızoğlu “Dünya çapında bir dans grubu kurduk. İki hafta içinde dansçı alımına başlayacağız. Burada da sponsor bulma konusunda rahatladım. Sultan of The Dans gibi dünyaya yönelik turne programı yapacağız. Programımız bile belli. Survior’dan sonra hayatım kolaylaştı yaptığım işler ve sponsor bulma açısından. Amerikan güreşi de yapıyorum. Son şampiyonum halen beni yenemediler. 17 yıldır mankenlik yapıyorum. Dans, oyunculuk hangisi talep edilirse o alanda devam edeceğim” diye konuştu.

Hasan burnumu kırıyordu
Karaoğlan rolü için yaklaşık 2 aydır dövüş ve at binme dersleri alan Volkan Keskin, “Proje için çok özel koreograflarla çalıştık. Hem at, hem dövüş hem de kılıç derslerimiz eş zamanlı olarak devam ediyoruz” derken sözlerine şöyle devam etti: “Yapım şirketinden, prodüksiyonun büyüklüğüne kadar “Karaoğlan” asla geri çeviremeyeceğim bir teklifti. Bir süredir yurtdışındaydım ve bir kaç projeden daha teklif almıştım ancak Kudret Sabancı ile çalışma fikri beni cezbeden ilk detay oldu. Erol Avcı da çalışmayı çok istediğim bir yapımcıydı. Herkes proje için büyük emek harcıyor. Umarım güzel bir iş çıkaracağız. Bazen sette ufak tefek kazalarımız da oldu. Çalışırken Hasan az kalsın benim burnumu ben de onun çenesini kırıyordum”

Kudret Sabancı “Dizilerde boşuna vakit kaybetmişim”
Zerda, Aliye, Binbir Gece gibi uzun soluklu dizilerin yönetmeni Kudret Sabancı ise üçüncü sinema filmiyle yönetmenlik kariyerinin en pahalı işini yaptığını söyledi. “Sinema çok zevkli ve eğlenceli bir iş. Keşke dizilerle boşuna vakit kaybetmek yerine sinema yapsaymışım” diyerek itirafta bulunan Sabancı, filmle alakalı şunları söyledi: “Karaoğlan Türkiye’nin en önemli markalarından biri. Çok sıcak çok samimi, yolda görseniz şaşırmayacağınız bir karakter. Suat Yalaz çok güzel bir karakter yaratmış. Biz de onu perdeye aktaracağız. Bu noktada Karaoğlan’ı canlandıran Volkan Keskin’le 7-8 senedir tanışıklığımız var ve Karaoğlan’ı çeksek de Volkan’ı oynatsak diye bir düşüncemiz vardı. Sanki Suat Yalaz Karaoğlan’ı Volkan’a bakarak çizmiş gibi. Volkan’ın popüler bir oyuncu olmaması bu rol için avantaj. Karaoğlan, 15 yıldır hayata geçirmenin hayalini kurduğum bir işti. Prodüksiyonu büyük bir iş. Yapılmamış bir takım şeyler deneyeceğiz. En basiti, 3 tane 10 bin kişilik ordubirbirine girecek. Bilgisayar desteği fazla olacak tabi. Biz, yeni bir Karaoğlan hikâyesi anlatacağız. Figürsayon dâhil gelen bütün oyunculara binicilik eğitimi aldırdık. Camoka’nın peşinde 300 tane atlı var. Atlara gereken önemi gösteriyoruz. Kimse merak etmesin. Karaoğlan’ın atı Yağmur ve Bayırgülü’nün maymunu bizim en öenmli oyuncularımızdan ikisi”